Запис Детальніше

Використання глюкозно-фруктозних сиропів при виробництві неглазурованих помадних цукерок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання глюкозно-фруктозних сиропів при виробництві неглазурованих помадних цукерок
Использование глюкозно-фруктозных сиропов при производстве неглазированных помадных конфет
The use of glucose-fructose syrup in the production of unglazed fondant sweets
 
Creator Лавров, О. М.
Сімакіна, В. С.
Корнелюк, О. О.
Кохан (Гавва), О. О.
Дорохович, А. М.
Лавров, А. Н.
Симакина, В. С.
Корнелюк, О. А.
Кохан (Гавва), Е. А.
Дорохович, А. Н.
Lavrov, A.
Simakina, V.
Korneluk, O.
Kokhan (Gavva), O.
Dorohovich, A.
 
Subject помадні цукерки
глюкозно-фруктозний сироп
патока
термін зберігання
раціональне дозування
помадные конфеты
глюкозно-фруктозный сироп
патока
срок хранения
рациональная дозировка
fondant sweets
glucose-fructose syrup
syrup
shelf life
rational dosage
 
Description Обмежений випуск неглазурованих помадних цукерок пов’язаний з основним їх недоліком — незначним
терміном зберігання. Для досліджень були обрані глюкозно-фруктозні сиропи, які відрізняються один від одного співвідношенням глюкози та фруктози. Були проведені дослідження впливу цих сиропів на основні
технологічні стадії виробництва неглазурованих цукерок з метою встановлення їх раціонального дозування. Ограниченный выпуск неглазированных помадных конфет связан с основным их недостатком – незначительным сроком хранения. Для исследований были выбраны глюкозно-фруктозные сиропы, которые отличаются друг от друга соотношением глюкозы и фруктозы. Были проведены исследования влияния этих сиропов на основные технологические стадии производства неглазированных конфет с целью определения их рациональной дозировки. Limited edition unglazed fondant sweets associated with their main drawback - a slight shelf life. Were selected for study glucose-fructose syrups which differ by the relation glucose and fructose. Research has been done on the effects of these syrups basic technological stage of production unglazed sweets to determine their rational dosage.
 
Date 2013-11-15T11:11:32Z
2013-11-15T11:11:32Z
2009
 
Type Thesis
 
Identifier Використання глюкозно-фруктозних сиропів при виробництві неглазурованих помадних цукерок / О. М. Лавров, В. С. Сімакіна, О. О. Корнелюк, О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2009. — С. 263.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11361
 
Language uk_UK