Запис Детальніше

Можливості підвищення технологічності сировини для виробництва комбінованих шинкових консервів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Можливості підвищення технологічності сировини для виробництва комбінованих шинкових консервів
Возможности повышения технологичности сырья для производства комбинированных ветчинных консервов
Possibility of increase processability raw materials for the productions of the combined ham canned food
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject обводнення
стабілізаційні гелі
шинкові консерви
ексудативне м’ясо
обводнение
стабилизационные гели
ветчинные консервы
экссудативное мясо
watering
stabilizing gels
ham canned food
exudative meat
 
Description Стаття присвячена розробленню технологій нових видів шинкових консервів у виробництві яких поряд з основною м’ясною сировиною, м’ясом птиці, може бути використане ексудативне м’ясо зі зміненим рН і таке, що піддавалось заморожуванню, зі збереженням стабільності якісних показників шинкових консервів у відповідності з вимогами діючих нормативних документів.Статья посвящена разработке технологий новых видов ветчинных консервов в производстве которых наряду с основным мясным сырьем, мясом птицы, может быть использовано экссудативное мясо с измененным рН и такое, что подвергалось заморозке, с сохранением стабильности качественных показателей ветчинных консервов в соответствии с требованиями действующих нормативных документов.The article is devoted the development technologies of new types of canned ham food in which production along with the main raw materials, poultry meat, can be used exudative meat with altered pH and such that the freeze was subjected, maintaining the stability of quality indicators ham canned food according to requirements of existing normative documents.
 
Date 2013-11-15T11:16:03Z
2013-11-15T11:16:03Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Можливості підвищення технологічності сировини для виробництва комбінованих шинкових консервів / В. М. Пасічний // М’ясний бізнес. - 2007. - № 8. - С. 92-94.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11377
 
Language other