Можливості підвищення технологічності сировини для виробництва комбінованих шинкових консервів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Можливості підвищення технологічності сировини для виробництва комбінованих шинкових консервів
Возможности повышения технологичности сырья для производства комбинированных ветчинных консервов Possibility of increase processability raw materials for the productions of the combined ham canned food |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
обводнення
стабілізаційні гелі шинкові консерви ексудативне м’ясо обводнение стабилизационные гели ветчинные консервы экссудативное мясо watering stabilizing gels ham canned food exudative meat |
|
Description |
Стаття присвячена розробленню технологій нових видів шинкових консервів у виробництві яких поряд з основною м’ясною сировиною, м’ясом птиці, може бути використане ексудативне м’ясо зі зміненим рН і таке, що піддавалось заморожуванню, зі збереженням стабільності якісних показників шинкових консервів у відповідності з вимогами діючих нормативних документів.Статья посвящена разработке технологий новых видов ветчинных консервов в производстве которых наряду с основным мясным сырьем, мясом птицы, может быть использовано экссудативное мясо с измененным рН и такое, что подвергалось заморозке, с сохранением стабильности качественных показателей ветчинных консервов в соответствии с требованиями действующих нормативных документов.The article is devoted the development technologies of new types of canned ham food in which production along with the main raw materials, poultry meat, can be used exudative meat with altered pH and such that the freeze was subjected, maintaining the stability of quality indicators ham canned food according to requirements of existing normative documents.
|
|
Date |
2013-11-15T11:16:03Z
2013-11-15T11:16:03Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Можливості підвищення технологічності сировини для виробництва комбінованих шинкових консервів / В. М. Пасічний // М’ясний бізнес. - 2007. - № 8. - С. 92-94.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11377 |
|
Language |
other
|
|