Запис Детальніше

Встановлення раціонального дозування фруктози при виробництві помадних цукерок з метою запобігання процесу черствіння

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Встановлення раціонального дозування фруктози при виробництві помадних цукерок з метою запобігання процесу черствіння
Установление рациональной дозировки фруктозы при производстве помадных конфет с целью предотвращения процесса черствения
Establishing a rational dosage of fructose in the production of fondant sweets to prevent of staling process
 
Creator Дорохович, А. М.
Фоменко, В. В.
Кохан (Гавва), О. О.
Дробот, Л. Г.
Дорохович, А. Н.
Фоменко, В. В.
Кохан (Гавва), Е. А.
Дробот, Л. Г.
Dorohovich, A.
Fomenko, V.
Kokhan (Gavva), O.
Drobot, L.
 
Subject помадні цукерки
фруктоза
дозування
термін зберігання
черствіння
помадные конфеты
фруктоза
дозировка
срок хранения
черствение
fondant sweets
fructose
dosage
shelf life
staling
 
Description Збільшення термінів зберігання неглазурованих помадних цукерок можливе при використанні гігроскопічної фруктози. При проведенні експериментів частину цукру в
рецептурі цукерок замінювали кристалічною фруктозою та досліджували
її вплив на органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні
властивості готових виробів під час зберігання, з метою встановлення
раціонального дозування фруктози. Увеличение сроков хранения неглазированных помадных конфет возможно при использовании гигроскопической фруктозы. При проведении экспериментов часть сахара заменяли кристаллической фруктозой и исследовали ее влияние на органолептические, физико-химические и структурно-механические свойства готовых изделий во время хранения, с целью установления рациональной дозировки фруктозы.
The increase shelf unglazed fondant sweets possible using hygroscopic fructose. In the experiments, the sugar replaced with crystalline fructose and examined its effect on the organoleptic, physical-chemical, structural and mechanical properties of the finished products during storage, the purpose of establishing a rational dosage of fructose.
 
Date 2013-11-15T10:55:29Z
2013-11-15T10:55:29Z
2002
 
Type Thesis
 
Identifier Встановлення раціонального дозування фруктози при виробництві помадних цукерок з метою запобігання процесу черствіння / А. М. Дорохович, В. В. Фоменко, О. О. Гавва, Л. Г. Дробот // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 68-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів. — К. : НУХТ, 2002. — Ч. ІІ. — С. 57.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11355
 
Language uk_UK