Запис Детальніше

Технология рыбних рубленых полуфабрикатов для школьного питания

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технология рыбних рубленых полуфабрикатов для школьного питания
Технологія січених рибних напівфабрикатів для шкільного харчування
Technology of fishy the chopped ready-to-cook foods for a school food
 
Creator Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
Хіврич, Б. І.
Хиврич, Б. И.
Hivrich, B.
 
Subject рецептура
технологические показатели
технология
сырье
рецептура
технологічні показники
технологія
сировина
compounding
technological indicators
technology
raw materials
 
Description Статья посвящена исследованию технологии производства рубленых рыбных полуфабрикатов. Приведено описание основных технологических операций их изготовления, модельные рецептуры полуфабрикатов, а также физико-химические и технологические показатели основного сырья.Стаття присвячена дослідженню технології виробництва січених рибних напівфабрикатів. Наведено опис основних технологічних операцій їх виготовлення, модельні рецептури напівфабрикатів, а також фізико-хімічні та технологічні показники основної сировини.The article is devoted by research technology to production of fishy the chopped ready-to-cook foods. Are shown the description of the main technological operations of their production, the models compoundings of ready-to-cook foods, and also physical and chemical and technological indicators of the main raw materials.
 
Date 2013-11-15T11:16:10Z
2013-11-15T11:16:10Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Технология рыбних рубленых полуфабрикатов для школьного питания / А. И. Украинец, В. Н. Пасичный, Л. В. Пешук, Б. И. Хиврич // Продукти & ингредиенты. - 2007. - № 7. - С. 74-75.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11378
 
Language other