Технология рыбних рубленых полуфабрикатов для школьного питания
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технология рыбних рубленых полуфабрикатов для школьного питания
Технологія січених рибних напівфабрикатів для шкільного харчування Technology of fishy the chopped ready-to-cook foods for a school food |
|
Creator |
Українець, А. І.
Украинец, А. И. Ukrainets, A. Пасічний, В. М. Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Пешук, Л. В. Пешук, Л. В. Peshuk, L. Хіврич, Б. І. Хиврич, Б. И. Hivrich, B. |
|
Subject |
рецептура
технологические показатели технология сырье рецептура технологічні показники технологія сировина compounding technological indicators technology raw materials |
|
Description |
Статья посвящена исследованию технологии производства рубленых рыбных полуфабрикатов. Приведено описание основных технологических операций их изготовления, модельные рецептуры полуфабрикатов, а также физико-химические и технологические показатели основного сырья.Стаття присвячена дослідженню технології виробництва січених рибних напівфабрикатів. Наведено опис основних технологічних операцій їх виготовлення, модельні рецептури напівфабрикатів, а також фізико-хімічні та технологічні показники основної сировини.The article is devoted by research technology to production of fishy the chopped ready-to-cook foods. Are shown the description of the main technological operations of their production, the models compoundings of ready-to-cook foods, and also physical and chemical and technological indicators of the main raw materials.
|
|
Date |
2013-11-15T11:16:10Z
2013-11-15T11:16:10Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Технология рыбних рубленых полуфабрикатов для школьного питания / А. И. Украинец, В. Н. Пасичный, Л. В. Пешук, Б. И. Хиврич // Продукти & ингредиенты. - 2007. - № 7. - С. 74-75.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11378 |
|
Language |
other
|
|