Запис Детальніше

Спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою (Деклараційний патент на винахід № 65396)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою (Деклараційний патент на винахід № 65396)
Способ производства мучного кондитерского изделия с начинкой (Декларационный патент на изобретение № 65396)
A method of production the flour confectionery product with a topping (Declarative patent for invention № 65396)
 
Creator Оболкіна, В. І.
Дорохович, А. М.
Залевська, Н. О.
Кохан (Гавва), О. О.
Оболкина, В. И.
Дорохович, А. Н.
Залевская, Н. А.
Кохан (Гавва), Е. А.
Obolkina, V.
Dorohovich, A.
Zalevska, N.
Kokhan (Gavva), O.
 
Subject начинка
екструзія
комплексна суміш
формування
термін зберігання
начинка
экструзия
комплексная смесь
формирование
срок хранения
topping
extrusion
complex mixture
forming
storage life
 
Description Деклараційний патент на винахід. Запропоновано спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою, що
включає приготування тіста і начинки, формування виробів методом екструзії, випікання виробів, який відрізняється тим, що під час приготування начинки додають комплексну суміш «Едгум КД 15». Цей спосіб дозволяє збільшити відсоток начинки у виробі та збільшити термін зберігання продукції. Декларационный патент на изобретение. Предложено способ производства мучного кондитерского изделия с начинкой, включающий приготовление теста и начинки, формирование изделий методом экструзии, выпекание изделий, который отличается тем, что во время приготовления начинки добавляют комплексную смесь «Эдгум КД 15». Этот способ позволяет увеличить процент начинки в изделии и увеличить срок хранения продукции.
Declarative patent for invention. Proposed method of manufacturing flour confectionery products with topping comprising dough and toppings, the formation of products by extrusion, baking products, characterized in that during the preparation of a complex mixture of toppings added "Edgum CD 15." This method allows to increase the toppings percentage in the product and to increase shelf life.
 
Date 2013-11-15T10:33:58Z
2013-11-15T10:33:58Z
2004
 
Type Other
 
Identifier Пат. 65396 UA, МПК A21D13/08 (2006.01) Спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою / Оболкіна В. І., Дорохович А. М., Залевська Н. О., Гавва О. О.; заявник Національний університет харчових технологій. – № u2003087245; заявл. 01.08.03 ; опубл. 15.03.04, Бюл. № 3, 2004 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11349
 
Language uk_UK