Спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою (Деклараційний патент на винахід № 65396)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою (Деклараційний патент на винахід № 65396)
Способ производства мучного кондитерского изделия с начинкой (Декларационный патент на изобретение № 65396) A method of production the flour confectionery product with a topping (Declarative patent for invention № 65396) |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Дорохович, А. М. Залевська, Н. О. Кохан (Гавва), О. О. Оболкина, В. И. Дорохович, А. Н. Залевская, Н. А. Кохан (Гавва), Е. А. Obolkina, V. Dorohovich, A. Zalevska, N. Kokhan (Gavva), O. |
|
Subject |
начинка
екструзія комплексна суміш формування термін зберігання начинка экструзия комплексная смесь формирование срок хранения topping extrusion complex mixture forming storage life |
|
Description |
Деклараційний патент на винахід. Запропоновано спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою, що включає приготування тіста і начинки, формування виробів методом екструзії, випікання виробів, який відрізняється тим, що під час приготування начинки додають комплексну суміш «Едгум КД 15». Цей спосіб дозволяє збільшити відсоток начинки у виробі та збільшити термін зберігання продукції. Декларационный патент на изобретение. Предложено способ производства мучного кондитерского изделия с начинкой, включающий приготовление теста и начинки, формирование изделий методом экструзии, выпекание изделий, который отличается тем, что во время приготовления начинки добавляют комплексную смесь «Эдгум КД 15». Этот способ позволяет увеличить процент начинки в изделии и увеличить срок хранения продукции. Declarative patent for invention. Proposed method of manufacturing flour confectionery products with topping comprising dough and toppings, the formation of products by extrusion, baking products, characterized in that during the preparation of a complex mixture of toppings added "Edgum CD 15." This method allows to increase the toppings percentage in the product and to increase shelf life. |
|
Date |
2013-11-15T10:33:58Z
2013-11-15T10:33:58Z 2004 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат. 65396 UA, МПК A21D13/08 (2006.01) Спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою / Оболкіна В. І., Дорохович А. М., Залевська Н. О., Гавва О. О.; заявник Національний університет харчових технологій. – № u2003087245; заявл. 01.08.03 ; опубл. 15.03.04, Бюл. № 3, 2004 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11349 |
|
Language |
uk_UK
|
|