Запис Детальніше

Спосіб виробництва помадних цукерок (Деклараційний патент на винахід № 70679)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва помадних цукерок (Деклараційний патент на винахід № 70679)
Способ производства помадных конфет (Декларационный патент на изобретение № 70679)
A method of producing fondant sweets (Declarative patent for the invention № 70679)
 
Creator Дорохович, А. М.
Кохан (Гавва), О. О.
Дорохович, А. Н.
Кохан (Гавва), Е. А.
Dorohovich, A.
Kokhan (Gavva), O.
 
Subject цукерка
термін зберігання
помада
глазурувальне покриття
глазурування
конфета
срок хранения
помада
глазировочное покрытие
глазирование
sweet
storage life
fondant
glazing coating
glazing
 
Description Деклараційний патент на винахід. Запропонований спосіб виробництва помадних цукерок, що складається з приготування помадної маси, змішуванні помадної маси з рецептурними компонентами, формуванні виробів, охолодженні та пакуванні, який відрізняється тим, що відформовані цукерки глазуруються попередньо приготовленим розчином глазурувального покриття, в кількості 5-25% до маси цукерки. Цей спосіб дозволяє зменшити калорійність виробів та подовжити термін зберігання помадних цукерок.
Декларационный патент на изобретение. Предложено способ производства помадных конфет, который состоит из приготовления помадной массы, смешивания помадной массы с рецептурными компонентами, формования изделий, охлаждения, упаковки, который отличается тем, что отформованные конфеты глазируются предварительно приготовленным раствором глазировочного покрытия, в количестве 5-25% к массе конфеты. Этот способ позволяет снизить калорийность изделий и увеличить срок хранения помадных конфет. Declarative patent for the invention. Proposed method of manufacturing of fondant sweets, which consists of preparing the fondant mass mixed with prescription weight components, forming the products, cooling and packing, characterized in that the molded sweets glazes previously prepared solution glazing coating in an amount of 5-25% by weight of the sweets. This method can reduce the caloric content of products and increase the shelf life of fondant sweets.
 
Date 2013-11-15T10:29:11Z
2013-11-15T10:29:11Z
2004
 
Type Other
 
Identifier Пат. № 70679 UA, МПК A23G3/34 (2006.01) A23G3/20 (2006.01) Спосіб виробництва помадних цукерок /Дорохович А. М., Кохан (Гавва) О. О.; заявник Національний університет харчових технологій. – № u20031212096; заявл. 23.12.03; опубл. 15.10.04 Бюл. № 10, 2004 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11347
 
Language uk_UK