Спосіб виробництва помадних цукерок (Деклараційний патент на винахід № 70679)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва помадних цукерок (Деклараційний патент на винахід № 70679)
Способ производства помадных конфет (Декларационный патент на изобретение № 70679) A method of producing fondant sweets (Declarative patent for the invention № 70679) |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Кохан (Гавва), О. О. Дорохович, А. Н. Кохан (Гавва), Е. А. Dorohovich, A. Kokhan (Gavva), O. |
|
Subject |
цукерка
термін зберігання помада глазурувальне покриття глазурування конфета срок хранения помада глазировочное покрытие глазирование sweet storage life fondant glazing coating glazing |
|
Description |
Деклараційний патент на винахід. Запропонований спосіб виробництва помадних цукерок, що складається з приготування помадної маси, змішуванні помадної маси з рецептурними компонентами, формуванні виробів, охолодженні та пакуванні, який відрізняється тим, що відформовані цукерки глазуруються попередньо приготовленим розчином глазурувального покриття, в кількості 5-25% до маси цукерки. Цей спосіб дозволяє зменшити калорійність виробів та подовжити термін зберігання помадних цукерок. Декларационный патент на изобретение. Предложено способ производства помадных конфет, который состоит из приготовления помадной массы, смешивания помадной массы с рецептурными компонентами, формования изделий, охлаждения, упаковки, который отличается тем, что отформованные конфеты глазируются предварительно приготовленным раствором глазировочного покрытия, в количестве 5-25% к массе конфеты. Этот способ позволяет снизить калорийность изделий и увеличить срок хранения помадных конфет. Declarative patent for the invention. Proposed method of manufacturing of fondant sweets, which consists of preparing the fondant mass mixed with prescription weight components, forming the products, cooling and packing, characterized in that the molded sweets glazes previously prepared solution glazing coating in an amount of 5-25% by weight of the sweets. This method can reduce the caloric content of products and increase the shelf life of fondant sweets. |
|
Date |
2013-11-15T10:29:11Z
2013-11-15T10:29:11Z 2004 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат. № 70679 UA, МПК A23G3/34 (2006.01) A23G3/20 (2006.01) Спосіб виробництва помадних цукерок /Дорохович А. М., Кохан (Гавва) О. О.; заявник Національний університет харчових технологій. – № u20031212096; заявл. 23.12.03; опубл. 15.10.04 Бюл. № 10, 2004 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11347 |
|
Language |
uk_UK
|
|