Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдів
Фаршевые и паштетные консервы с использованием композиций гидроколоидoв Farshevye and pashtetnye the canned food with use of compositions of hydrocolloids |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Сабадаш, П. М. Сабадаш, П. М. Sabadash, P. |
|
Subject |
термічна обробка
гідро колоїди в’язкість віскозиметр термическая обработка гидроколлоиды вязкость вискозиметр heat treatment hydrocolloids viscidity viscometer |
|
Description |
Основною метою досліджень є виявлення впливу теплової обробки на структурно-механічні властивості сумішей гідроколоїдів при їх взаємодії з харчовими добавками та стабілізаторами рН, в умовах накладання пастеризаційних і стерилізаційних ефектів. Основной целью исследований является выявление влияния тепловой обработки на структурно-механические свойства смесей гидроколлоидов при их взаимодействии с пищевыми добавками и стабилизаторами рН, в условиях наложения пастеризационных и стерилизационных эффектов.Main objective of researches is identification of influence of thermal treatment on structural and mechanical properties mixes of hydrocolloids at their interaction with food additives and stabilizers рн, in the conditions of imposing of pasteurization and sterilizing effects.
|
|
Date |
2013-11-15T11:14:14Z
2013-11-15T11:14:14Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдів / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш // М’ясна справа. - 2007. - № 8. - С. 60-61.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11364 |
|
Language |
other
|
|