Запис Детальніше

Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдів
Фаршевые и паштетные консервы с использованием композиций гидроколоидoв
Farshevye and pashtetnye the canned food with use of compositions of hydrocolloids
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Сабадаш, П. М.
Сабадаш, П. М.
Sabadash, P.
 
Subject термічна обробка
гідро колоїди
в’язкість
віскозиметр
термическая обработка
гидроколлоиды
вязкость
вискозиметр
heat treatment
hydrocolloids
viscidity
viscometer
 
Description Основною метою досліджень є виявлення впливу теплової обробки на структурно-механічні властивості сумішей гідроколоїдів при їх взаємодії з харчовими добавками та стабілізаторами рН, в умовах накладання пастеризаційних і стерилізаційних ефектів. Основной целью исследований является выявление влияния тепловой обработки на структурно-механические свойства смесей гидроколлоидов при их взаимодействии с пищевыми добавками и стабилизаторами рН, в условиях наложения пастеризационных и стерилизационных эффектов.Main objective of researches is identification of influence of thermal treatment on structural and mechanical properties mixes of hydrocolloids at their interaction with food additives and stabilizers рн, in the conditions of imposing of pasteurization and sterilizing effects.
 
Date 2013-11-15T11:14:14Z
2013-11-15T11:14:14Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдів / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш // М’ясна справа. - 2007. - № 8. - С. 60-61.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11364
 
Language other