Запис Детальніше

Дослідження кольороутворюючої здатності стабілізованого бурякового соку

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження кольороутворюючої здатності стабілізованого бурякового соку
Исследования цветоформирующей способности стабилизированного свекольного сока
Color-forming ability of stabilized beet juice
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Тимошенко, І. В.
Тимошенко, И. В.
Tymoshenko, I.
 
Subject кольороутворююча здатність
кремневіт
буряковий сік
натуральний барвник
білоквмісна сировина
цветоформирующая способность
свекольный сок
кремневит
натуральный краситель
белоксодержащее сырье
protein-containing raw material
color-forming ability
beet juice
natural dye
 
Description У статті наведені результати досліджень кольороутворюючої здатності натурального барвника з бурякового соку. Досліджували вплив температури та зміни рН середовища на колір барвника.В статье приведены результаты исследований цветоформирующей способности натурального красителя из свекольного сока. Исследовали влияние температуры и изменения рН среды на цвет красителя.The research results of natural dye color-forming ability of beet juice were given. The influence of temperature and pH changes on the color dye was investigated.
 
Date 2013-11-15T11:15:12Z
2013-11-15T11:15:12Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Дослідження кольороутворюючої здатності стабілізованого бурякового соку / В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2013. – Т. 15. – № 3 (57). - Ч. 4. – С. 90-94.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11370
 
Language other