Дослідження кольороутворюючої здатності стабілізованого бурякового соку
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження кольороутворюючої здатності стабілізованого бурякового соку
Исследования цветоформирующей способности стабилизированного свекольного сока Color-forming ability of stabilized beet juice |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Тимошенко, І. В. Тимошенко, И. В. Tymoshenko, I. |
|
Subject |
кольороутворююча здатність
кремневіт буряковий сік натуральний барвник білоквмісна сировина цветоформирующая способность свекольный сок кремневит натуральный краситель белоксодержащее сырье protein-containing raw material color-forming ability beet juice natural dye |
|
Description |
У статті наведені результати досліджень кольороутворюючої здатності натурального барвника з бурякового соку. Досліджували вплив температури та зміни рН середовища на колір барвника.В статье приведены результаты исследований цветоформирующей способности натурального красителя из свекольного сока. Исследовали влияние температуры и изменения рН среды на цвет красителя.The research results of natural dye color-forming ability of beet juice were given. The influence of temperature and pH changes on the color dye was investigated.
|
|
Date |
2013-11-15T11:15:12Z
2013-11-15T11:15:12Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Дослідження кольороутворюючої здатності стабілізованого бурякового соку / В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2013. – Т. 15. – № 3 (57). - Ч. 4. – С. 90-94.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11370 |
|
Language |
other
|
|