Запис Детальніше

Умови використання натуральних харчових барвників у технологіях м’ясних та м'ясомістких продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Умови використання натуральних харчових барвників у технологіях м’ясних та м'ясомістких продуктів
Условия использования натуральных пищевых красителей в технологиях мясных и мясосодержащих продуктов
Conditions of use natural food dyes in technology of meat and containing meat products
 
Creator Іванов, С. В.
Иванов, С. В.
Ivanov, S.
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Тимошенко, І. В.
Тимошенко, И. В.
Tymoshenko, I.
Олішевський, В. В.
Олишевский, В. В.
Olishevskyi, V.
Маринін, А. І.
Маринин, А. И.
Marynin, A.
 
Subject барвник
колір
буряк
пігмент
краситель
цвет
свекла
пигмент
pigment
color
beet
dye
 
Description Розроблено технологію виробництва натурального червоного барвника на основі столового буряку. Підтверджено можливість використання цього барвника для м'ясомістких продуктів. Разработана технология производства натурального красного красителя на основе столовой свеклы. Подтверждена возможность использования этого красителя для мясосодержащих продуктов.The technology of natural red dye production on the basis of beets was developed. The possibility of using this dye for meat products was confirmed.
 
Date 2013-11-15T10:07:29Z
2013-11-15T10:07:29Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Умови використання натуральних харчових барвників у технологіях м’ясних та м’ясомістких продуктів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко, В. В. Олішевський, А. І. Маринін / Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 44.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11346
 
Language other