Умови використання натуральних харчових барвників у технологіях м’ясних та м'ясомістких продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Умови використання натуральних харчових барвників у технологіях м’ясних та м'ясомістких продуктів
Условия использования натуральных пищевых красителей в технологиях мясных и мясосодержащих продуктов Conditions of use natural food dyes in technology of meat and containing meat products |
|
Creator |
Іванов, С. В.
Иванов, С. В. Ivanov, S. Пасічний, В. М. Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Тимошенко, І. В. Тимошенко, И. В. Tymoshenko, I. Олішевський, В. В. Олишевский, В. В. Olishevskyi, V. Маринін, А. І. Маринин, А. И. Marynin, A. |
|
Subject |
барвник
колір буряк пігмент краситель цвет свекла пигмент pigment color beet dye |
|
Description |
Розроблено технологію виробництва натурального червоного барвника на основі столового буряку. Підтверджено можливість використання цього барвника для м'ясомістких продуктів. Разработана технология производства натурального красного красителя на основе столовой свеклы. Подтверждена возможность использования этого красителя для мясосодержащих продуктов.The technology of natural red dye production on the basis of beets was developed. The possibility of using this dye for meat products was confirmed.
|
|
Date |
2013-11-15T10:07:29Z
2013-11-15T10:07:29Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Умови використання натуральних харчових барвників у технологіях м’ясних та м’ясомістких продуктів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко, В. В. Олішевський, А. І. Маринін / Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 44.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11346 |
|
Language |
other
|
|