Purposefully altered properties of meat products by nanocomposites
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Purposefully altered properties of meat products by nanocomposites
Цілеспрямована зміна властивостей м'ясопродуктів з використанням нанокомпозитів Целенаправленное изменения свойств мясных продуктов с использованием нанокомпозитов |
|
Creator |
Іванов, С. В.
Иванов, С. В. Ivanov, S. Пасічний, В. М. Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Олішевський, В. В. Олишевский, В. В. Olishevskyi, V. Маринін, А. І. Маринин, А. И. Marynin, A. Захаревич, В. Б. Захаревич, В. Б. Zakharevych, V. |
|
Subject |
bacteriostatic
packaging meat production modification nanocomposites бактеріостатична упаковка м’ясне виробництво модифікації нанокомпозити нанокомпозиты мясное производство бактериостатическая упаковка модификации |
|
Description |
Test conducted research of industrial products withmicronized iron, spritely ethanol, activated silver and their combination had prolonged bacteriostatic effects. Results confirming the triple possibility increase time storage of first grade boiled sausages were obtained during storage compare to the control without the use of nanocomposites. The results indicate the promising use in the manufacture and packaging of meat products nanocomposites with bactericidal effect. Проведені тестові дослідження продукції промислового виробництва з використанням мікронізованого заліза, випарювача етанолу, активованого срібла та їх комбінування надали пролонговані бактеріостатичні ефекти. У процесі зберігання, порівняно з контролем без використання нанокомпозитів, були отримані результати, що підтверджують можливість триразового збільшення часу зберігання варених ковбасних виробів першого сорту. Отримані результати вказують на перспективність використання при виробництві та упаковці м'ясної продукції нанокомпозитів з бактерицидним ефектом . Проведенные тестовые исследования продукции промышленного производства с использованием микронизированного железа, испарителя етанола, активированного серебра и их комбинирование оказали пролонгированные бактериостатические эффекты. В процессе хранения, сравнительно с контролем без использования нанокомпозитов, были получены результаты, подтверждающие возможность троекратного продления времени хранения вареных колбасных изделий первого сорта. Полученные результаты указывают на перспективность использования при производстве и упаковке мясной продукции нанокомпозитов с бактерицидным эффектом. |
|
Date |
2013-11-15T11:15:02Z
2013-11-15T11:15:02Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Purposefully altered properties of meat products by nanocomposites / S. Ivanov, V. Pasichnyi, V. Olishevskyi and other // Тhe Second North and East European Congress on Food, 26-29 May 2013. — К.: NUFT, 2013. — P. 80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11369 |
|
Language |
other
|
|