Запис Детальніше

Improvement technology semis culinary of poultry

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Improvement technology semis culinary of poultry
Удосконалення технології напівфабрикатів кулінарних з м'яса птиці
Совершенствование технологии полуфабрикатов кулинарных из мяса птицы
 
Creator Іванов, С. В.
Иванов, С. В.
Ivanov, S.
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Задорожній, В. В.
Задорожный, В. В.
Zadorozhniy, V.
Маринін, А. І.
Маринин, А. И.
Marynin, A.
 
Subject carotene
alumina
meat
chicken
pumpkin
каротин
м’ясо птиці
глинезом
гарбуз
каротин
мясо курицы
глинезом
тыква
 
Description The aim of our work is to improve production technology of meat products, namely chicken "popcorn" by making the recipe carotene in the form of plant material (pumpkin) and activation of protein ground meat by adding food alumina.
Investigation into functional and technological indicators possible modifications combined ground meat from chicken using hydrophilic forms of alumina allowed bacteriostatic increase stability and functionality of food products from poultry quick cooking.
Метою роботи є удосконалення технології виробництва м’ясних виробів, а саме курячого «попкорну» шляхом внесення до рецептури каротину у вигляді рослинної сировини (гарбуз), а також активації білків фаршів шляхом додавання харчового глінозему.
Дослідження можливості модифікації функціонально-технологічних показників комбінованих фаршів на основі курячого м'яса з використанням гідрофільної форми глинозему дозволили підвищити бактеріостатичну стабільність і харчову функціональність продукції на основі м'яса птиці швидкого приготування.
Целью работы является совершенствование технологии производства мясных изделий, а именно куриного «попкорна» путем внесения в рецептуры каротина в виде растительного сырья (тыква), а также активации белков фарша путем добавления пищевого глинозему.
Исследование возможности модификации функционально-технологических показателей комбинированных фаршей на основе куриного мяса с использованием гидрофильной формы глинозема позволили повысить бактериостатическую стабильность и пищевую функциональность продукции на основе мяса птицы быстрого приготовления.
 
Date 2013-11-15T11:14:46Z
2013-11-15T11:14:46Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Improvement technology semis culinary of poultry / S. Ivanov, V. Pasichniy, V. Zadorozhniy, A. Marynin// Тhe Second North and East European Congress on Food, 26-29 may 2013. — К.: NUFT, 2013. — P. 234.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11367
 
Language other