Pleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industry
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Pleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industry
Глива звичайна – перспективна сировина хлібопекарської промисловості Вешенка обыкновенная – перспективное сырье хлебопекарной промышленности |
|
Creator |
Yashchenko, V.
Ященко, В. С. Ященко, В. С. Арсеньєва, Л. Ю. Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. Смірнова, Є. С. Смирнова, Е. С. Smirnova, J. |
|
Subject |
pleurotus ostreatus mushrooms
bakery industry alimentary protein amino acids глива звичайна хлібопекарська промисловість харчовий протеїн амінокислоти вешенка обыкновенная хлебопекарная промышленность пищевой протеин аминокислоты |
|
Description |
It is given the general characteristic, chemical composition, nutritional and biological value of Pleurotus ostreatus mushrooms. Special attention is paid to the protein complex of Pleurotus ostreatus. Наведено загальну характеристику гливи звичайної, її хімічний склад, харчову та біологічну цінність. Особлива увага приділяється білковому комплексу гливи. Приведена общая характеристика вешенки обыкновенной, ее химический состав, пищевая и биологическая ценность. Особое внимание уделяется белковому комплексу вешенки. |
|
Date |
2013-07-01T13:26:21Z
2013-07-01T13:26:21Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ященко, В.С. Pleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industry / В.С. Ященко, Л.Ю. Арсеньєва, Є.С. Смірнова // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: всеукраїнська науково-практична конференція, 25 квітня 2013 р.: тези доповідей. – Харків: ХДУХТ, 2013. – Vol. 2. – P. 420.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8608 |
|
Language |
other
|
|