Запис Детальніше

Pleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industry

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Pleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industry
Глива звичайна – перспективна сировина хлібопекарської промисловості
Вешенка обыкновенная – перспективное сырье хлебопекарной промышленности
 
Creator Yashchenko, V.
Ященко, В. С.
Ященко, В. С.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Смірнова, Є. С.
Смирнова, Е. С.
Smirnova, J.
 
Subject pleurotus ostreatus mushrooms
bakery industry
alimentary protein
amino acids
глива звичайна
хлібопекарська промисловість
харчовий протеїн
амінокислоти
вешенка обыкновенная
хлебопекарная промышленность
пищевой протеин
аминокислоты
 
Description It is given the general characteristic, chemical composition, nutritional and biological value of Pleurotus ostreatus mushrooms. Special attention is paid to the protein complex of Pleurotus ostreatus.

Наведено загальну характеристику гливи звичайної, її хімічний склад, харчову та біологічну цінність. Особлива увага приділяється білковому комплексу гливи.

Приведена общая характеристика вешенки обыкновенной, ее химический состав, пищевая и биологическая ценность. Особое внимание уделяется белковому комплексу вешенки.
 
Date 2013-07-01T13:26:21Z
2013-07-01T13:26:21Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Ященко, В.С. Pleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industry / В.С. Ященко, Л.Ю. Арсеньєва, Є.С. Смірнова // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: всеукраїнська науково-практична конференція, 25 квітня 2013 р.: тези доповідей. – Харків: ХДУХТ, 2013. – Vol. 2. – P. 420.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8608
 
Language other