Запис Детальніше

Progress in research of food technologies based on dried food materials

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Progress in research of food technologies based on dried food materials
Розвиток наукових основ технологій харчових продуктів на основі сушеної харчової сировини
Развитие научных основ технологий пищевых продуктов на основе сушеного пищевого сырья
 
Creator Pohozhykh, M.
Yevlash, V.
Niemirich, O.
Maksimenko, A. E.
Tarasenko, T.
Погожих, М. І.
Євлаш, В. В.
Нєміріч, О. В.
Максименко, А. Є.
Тарасенко, Т. А.
Погожих, Н. И.
Евлаш, В. В.
Немирич, А. В.
Максименко, А. Е.
Тарасенко, Т. А.
 
Subject dried food materials
functional and technological properties
food technologies
сушена харчова сировина
функціональні та технологічні властивості
харчові технології
соусы
сушеное мясо
функционально-технологические характеристики
 
Description Consider the improvement of technology of meals and food products, involving involving the technological flux dried foods.Розглянуто удосконаленння технології страв та кулінарних виробів з залученням до технологічного потоку сушених харчових продуктів.
Рассмотрено усовершенствование технологии блюд и кулинарных изделий с привлечением к технологическому потоку сушеных пищевых продуктов.
 
Date 2013-11-18T10:01:25Z
2013-11-18T10:01:25Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Progress in research of food technologies based on dried food materials / M. I. Pohozhykh, V. V. Yevlash, O. V. Niemirich, A. E. Maksimenko, T. A. Tarasenko // NEEFood – 2013 : The second north and east european congress on food. – Kyyv, Ukraine, 2013. – Р. 146.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11430
 
Language en