Progress in research of food technologies based on dried food materials
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Progress in research of food technologies based on dried food materials
Розвиток наукових основ технологій харчових продуктів на основі сушеної харчової сировини Развитие научных основ технологий пищевых продуктов на основе сушеного пищевого сырья |
|
Creator |
Pohozhykh, M.
Yevlash, V. Niemirich, O. Maksimenko, A. E. Tarasenko, T. Погожих, М. І. Євлаш, В. В. Нєміріч, О. В. Максименко, А. Є. Тарасенко, Т. А. Погожих, Н. И. Евлаш, В. В. Немирич, А. В. Максименко, А. Е. Тарасенко, Т. А. |
|
Subject |
dried food materials
functional and technological properties food technologies сушена харчова сировина функціональні та технологічні властивості харчові технології соусы сушеное мясо функционально-технологические характеристики |
|
Description |
Consider the improvement of technology of meals and food products, involving involving the technological flux dried foods.Розглянуто удосконаленння технології страв та кулінарних виробів з залученням до технологічного потоку сушених харчових продуктів. Рассмотрено усовершенствование технологии блюд и кулинарных изделий с привлечением к технологическому потоку сушеных пищевых продуктов. |
|
Date |
2013-11-18T10:01:25Z
2013-11-18T10:01:25Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Progress in research of food technologies based on dried food materials / M. I. Pohozhykh, V. V. Yevlash, O. V. Niemirich, A. E. Maksimenko, T. A. Tarasenko // NEEFood – 2013 : The second north and east european congress on food. – Kyyv, Ukraine, 2013. – Р. 146.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11430 |
|
Language |
en
|
|