Запис Детальніше

Аналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошна
Анализ технологии приготовления блюд и кулинарных изделий из муки
Analysis of the technology of dishes and culinary products out of flour
 
Creator Онофрійчук, Л. І.
Онофрийчук, Л. И.
Onofriichuk, L.
Хідченко, М. О.
Хидченко, М. О.
Khidchenko, M.
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
Арпуль, О. В.
Арпуль, О. В.
Arpul, O.
 
Subject борошно
мука
flour
борошняні страви
мучные блюда
flour dishes
кулінарні вироби
кулинарные изделия
culinary products
 
Description Представлено результати досліджень різних кулінарних страв, до складу яких входить борошно. Представлены результаты исследований различных кулинарных блюд, в состав которых входит мука. The research results of various culinary dishes which include flour have been presented.
 
Date 2013-11-18T10:16:54Z
2013-11-18T10:16:54Z
2009
 
Type Thesis
 
Identifier Аналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошна / Л. І. Онофрійчук, М. О. Хідченко, Н. П. Бондар, О. В. Арпуль // Оптимізація наукових досліджень – 2009 : Всеукраїнська науково-практична конференція, 17 червня 2009, Миколаїв. - 2009. – С. 224-225.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11437
 
Language uk_UK