Аналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошна
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошна
Анализ технологии приготовления блюд и кулинарных изделий из муки Analysis of the technology of dishes and culinary products out of flour |
|
Creator |
Онофрійчук, Л. І.
Онофрийчук, Л. И. Onofriichuk, L. Хідченко, М. О. Хидченко, М. О. Khidchenko, M. Бондар, Н. П. Бондарь, Н. П. Bondar, N. Арпуль, О. В. Арпуль, О. В. Arpul, O. |
|
Subject |
борошно
мука flour борошняні страви мучные блюда flour dishes кулінарні вироби кулинарные изделия culinary products |
|
Description |
Представлено результати досліджень різних кулінарних страв, до складу яких входить борошно. Представлены результаты исследований различных кулинарных блюд, в состав которых входит мука. The research results of various culinary dishes which include flour have been presented.
|
|
Date |
2013-11-18T10:16:54Z
2013-11-18T10:16:54Z 2009 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Аналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошна / Л. І. Онофрійчук, М. О. Хідченко, Н. П. Бондар, О. В. Арпуль // Оптимізація наукових досліджень – 2009 : Всеукраїнська науково-практична конференція, 17 червня 2009, Миколаїв. - 2009. – С. 224-225.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11437 |
|
Language |
uk_UK
|
|