Modern technologies of dairy protein products
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Modern technologies of dairy protein products
Сучасна технологія молочно-білкового продукту Современная технология молочно-белкового продукта |
|
Creator |
Grek, O.
Грек, Е. В. Грек, О. В. Savchenko, O. Савченко, А. А. Савченко, O. Krasulya, O. Красуля, Е. А. Красуля, О. О. Tymchuk, A. Тимчук, А. В. Тимчук, А. В. |
|
Subject |
збалансоване харчування
збалансоване харчування balanced feed біологічна цінність биологическая ценность biological value бобові культури бобовые культуры leguminous cultures |
|
Description |
The possibility of improvement of food and biological value of milk-albuminous foods by introduction to its formula vegetable ingredients - preliminary treated grain and leguminous. The technology of pastes and appetizers on the basis of sour-milk cheese and the pea malt with the rationed value of moisture (by mass) and the stable consistency worked out. It gives an opportunity to broaden the line of products on the basis of soul-milk cheese with domestic ingredients, and to save milk-albuminous feedstock. В статті представлена інформація про можливість покращення харчової та біологічної цінності молочно-білкових продуктів шляхом введення до рецептур рослинних інгредієнтів — попередньо оброблених солодів бобових. Розроблена технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного з солодом гороху з нормованим значенням масової частки вологи та стійкою консистенцією. При цьому розширюється асортимент виробів на основі сиру кисломолочного з вітчизняними інгредієнтами, заощаджується цінна білкова сировина тваринного походження. В статье представлена информация о возможности улучшения пищевой и биологической ценности молочно-белковых продуктов путем введения в рецептуры растительных ингредиентов - предварительно обработанных солодов бобовых. Разработана технология паст закусочных на основе творога из солодом гороха с нормируемым значением влаги и стойкой консистенцией. Эта разработка позволяет расширить ассортимент изделий на основе творога с отечественными ингредиентами, экономить ценное белковое сырье животного происхождения. |
|
Date |
2013-11-18T07:46:44Z
2013-11-18T07:46:44Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Grek, O. V. Modern technologies of dairy protein products / O. V. Grek, O. A. Savchenko, O. O. Krasulia, A. V. Timchuk // Инновационное развитие пищевой, легкой промышленности и индустрии гостеприимства : мат. Междунар. науч.-практ. конф., 17-18 октября 2013 г. – Алматы: АТУ, 2013. – Р. 21-23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11402 |
|
Language |
other
|
|