Запис Детальніше

Modern technologies of dairy protein products

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Modern technologies of dairy protein products
Сучасна технологія молочно-білкового продукту
Современная технология молочно-белкового продукта
 
Creator Grek, O.
Грек, Е. В.
Грек, О. В.
Savchenko, O.
Савченко, А. А.
Савченко, O.
Krasulya, O.
Красуля, Е. А.
Красуля, О. О.
Tymchuk, A.
Тимчук, А. В.
Тимчук, А. В.
 
Subject збалансоване харчування
збалансоване харчування
balanced feed
біологічна цінність
биологическая ценность
biological value
бобові культури
бобовые культуры
leguminous cultures
 
Description The possibility of improvement of food and biological value of milk-albuminous foods by introduction to its formula vegetable ingredients - preliminary treated grain and leguminous.
The technology of pastes and appetizers on the basis of sour-milk cheese and the pea malt with the rationed value of moisture (by mass) and the stable consistency worked out. It gives an opportunity to broaden the line of products on the basis of soul-milk cheese with domestic ingredients, and to save milk-albuminous feedstock.
В статті представлена інформація про можливість покращення харчової та біологічної цінності молочно-білкових продуктів шляхом введення до рецептур рослинних інгредієнтів — попередньо оброблених солодів бобових.
Розроблена технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного з солодом гороху з нормованим значенням масової частки вологи та стійкою консистенцією. При цьому розширюється асортимент виробів на основі сиру кисломолочного з вітчизняними інгредієнтами, заощаджується цінна білкова сировина тваринного походження.
В статье представлена информация о возможности улучшения пищевой и биологической ценности молочно-белковых продуктов путем введения в рецептуры растительных ингредиентов - предварительно обработанных солодов бобовых.
Разработана технология паст закусочных на основе творога из солодом гороха с нормируемым значением влаги и стойкой консистенцией. Эта разработка позволяет расширить ассортимент изделий на основе творога с отечественными ингредиентами, экономить ценное белковое сырье животного происхождения.
 
Date 2013-11-18T07:46:44Z
2013-11-18T07:46:44Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Grek, O. V. Modern technologies of dairy protein products / O. V. Grek, O. A. Savchenko, O. O. Krasulia, A. V. Timchuk // Инновационное развитие пищевой, легкой промышленности и индустрии гостеприимства : мат. Междунар. науч.-практ. конф., 17-18 октября 2013 г. – Алматы: АТУ, 2013. – Р. 21-23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11402
 
Language other