Запис Детальніше

Показники безпечності м’яких розсільних сирів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Показники безпечності м’яких розсільних сирів
Показатели безопасности мягких рассольных сыров
Іndexes of safety soft brine cheeses
 
Creator Іванов, С. В.
Рябченко, Н. О.
Иванов, С. В.
Рябченко, Н. А.
Ivanov, S.
Ryabchenko, N.
 
Subject показники безпечності
м’які розсільні сири
споживні властивості
мікроелементи
якість
показатели безопасности
мягкие рассольные сыры
микроэлементы
потребительские свойства
качество
indexes of safety
soft brine cheeses
consumer properties
quality
 
Description Досліджено показники безпечності м’яких розсільних сирів: мікробіологічні, вміст важких металів, мікотоксинів, пестицидів і радіонуклідів.
Изучены показатели безопасности мягких рассольных сыров: микробиологические, содержание тяжелых металлов, микотоксинов, пестицидов и радионуклидов.There have been researched indexes of safety soft brine cheese: microbiological indexes, the concentration of heavy metals, mycotoxins, pesticides and radionuclides.
 
Date 2013-11-18T09:21:46Z
2013-11-18T09:21:46Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Іванов, С. В. Показники безпечності м’яких розсільних сирів // С. В. Іванов, Н. О. Рябченко // Якість і безпека харчових продуктів : міжнародна науково-технічна конференція, 14-15 лист. – Київ, НУХТ. – С. 36-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11406
 
Language uk_UK