Показники безпечності м’яких розсільних сирів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Показники безпечності м’яких розсільних сирів
Показатели безопасности мягких рассольных сыров Іndexes of safety soft brine cheeses |
|
Creator |
Іванов, С. В.
Рябченко, Н. О. Иванов, С. В. Рябченко, Н. А. Ivanov, S. Ryabchenko, N. |
|
Subject |
показники безпечності
м’які розсільні сири споживні властивості мікроелементи якість показатели безопасности мягкие рассольные сыры микроэлементы потребительские свойства качество indexes of safety soft brine cheeses consumer properties quality |
|
Description |
Досліджено показники безпечності м’яких розсільних сирів: мікробіологічні, вміст важких металів, мікотоксинів, пестицидів і радіонуклідів. Изучены показатели безопасности мягких рассольных сыров: микробиологические, содержание тяжелых металлов, микотоксинов, пестицидов и радионуклидов.There have been researched indexes of safety soft brine cheese: microbiological indexes, the concentration of heavy metals, mycotoxins, pesticides and radionuclides. |
|
Date |
2013-11-18T09:21:46Z
2013-11-18T09:21:46Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Іванов, С. В. Показники безпечності м’яких розсільних сирів // С. В. Іванов, Н. О. Рябченко // Якість і безпека харчових продуктів : міжнародна науково-технічна конференція, 14-15 лист. – Київ, НУХТ. – С. 36-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11406 |
|
Language |
uk_UK
|
|