Застосування ІЧ-спектроскопії ближньоного діапазону з Фур’є перетворенням для вхідного/вихідного і оперативного (on-line) контролю якості продукції у харчовій промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування ІЧ-спектроскопії ближньоного діапазону з Фур’є перетворенням для вхідного/вихідного і оперативного (on-line) контролю якості продукції у харчовій промисловості
Применение ИК-спектроскопии ближньоного диапазона с Фурье преобразованием для входящего / исходящего и оперативного (on-line) контроля качества продукции в пищевой промышленности The use of infrared spectroscopy of the input/output and operational (on-line) quality control in the food industry |
|
Creator |
Мельник, О. П.
Манк, В. В. Радзієвська, І. Г. Мельник, О. П. Манк, В. В. Радзиевская, И. Г. Melnyk, O. P. Mank, V. Radzievska, I. |
|
Subject |
якість
готова продукція та інгредієнти спектроскопічні методи досліджень качество готовая продукция и ингредиенты спектроскопические методы исследований quality finished products and ingredients spectroscopic methods research |
|
Description |
Розглянуто застосування методу інфрачервоної спектроскопії для дослідження вмісту жирів, білків, води та солей у широкій групі харчових продуктів. Рассмотрено применение метода инфракрасной спектроскопии для исследования содержания жиров, белков, воды и солей в широкой группе пищевых продуктов. Application of the method of infrared spectroscopy to study the content of fat, protein, water and salt in a wide group of foods. |
|
Date |
2013-11-18T09:34:36Z
2013-11-18T09:34:36Z 2013 |
|
Identifier |
Мельник, О. П. Застосування ІЧ-спектроскопії ближньоного діапазону з Фур’є перетворенням для вхідного/вихідного і оперативного (on-line) контролю якості продукції у харчовій промисловості / О. П. Мельник, В. В. Манк, І. Г. Радзієвська // Якість і безпека харчових продуктів : міжнародна науково-технічна конференція, 14-15 лист. – Київ: НУХТ. – С. 145-146.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11426 |
|
Language |
uk_UK
|
|