Запис Детальніше

Застосування ІЧ-спектроскопії ближньоного діапазону з Фур’є перетворенням для вхідного/вихідного і оперативного (on-line) контролю якості продукції у харчовій промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування ІЧ-спектроскопії ближньоного діапазону з Фур’є перетворенням для вхідного/вихідного і оперативного (on-line) контролю якості продукції у харчовій промисловості
Применение ИК-спектроскопии ближньоного диапазона с Фурье преобразованием для входящего / исходящего и оперативного (on-line) контроля качества продукции в пищевой промышленности
The use of infrared spectroscopy of the input/output and operational (on-line) quality control in the food industry
 
Creator Мельник, О. П.
Манк, В. В.
Радзієвська, І. Г.
Мельник, О. П.
Манк, В. В.
Радзиевская, И. Г.
Melnyk, O. P.
Mank, V.
Radzievska, I.
 
Subject якість
готова продукція та інгредієнти
спектроскопічні методи досліджень
качество
готовая продукция и ингредиенты
спектроскопические методы исследований
quality
finished products and ingredients
spectroscopic methods research
 
Description Розглянуто застосування методу інфрачервоної спектроскопії для дослідження вмісту жирів, білків, води та солей у широкій групі харчових продуктів.
Рассмотрено применение метода инфракрасной спектроскопии для исследования содержания жиров, белков, воды и солей в широкой группе пищевых продуктов.
Application of the method of infrared spectroscopy to study the content of fat, protein, water and salt in a wide group of foods.
 
Date 2013-11-18T09:34:36Z
2013-11-18T09:34:36Z
2013
 
Identifier Мельник, О. П. Застосування ІЧ-спектроскопії ближньоного діапазону з Фур’є перетворенням для вхідного/вихідного і оперативного (on-line) контролю якості продукції у харчовій промисловості / О. П. Мельник, В. В. Манк, І. Г. Радзієвська // Якість і безпека харчових продуктів : міжнародна науково-технічна конференція, 14-15 лист. – Київ: НУХТ. – С. 145-146.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11426
 
Language uk_UK