Запис Детальніше

Використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарства
Использование сухого молочного продукта «Космол» при производстве хлебобулочных изделий в заведениях ресторанного хозяйства
The use of dry milk product "cosmology" in the production of bakery products in the restaurant business establishments
 
Creator Хілініч, Є. Ю.
Хилинич, Е. Ю.
Hilinich, E.
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Іщенко, Т. І.
Ищенко, Т. И.
Ishchenko, T.
 
Subject «здорове харчування»
«здоровое питание»
"нealthy food"
сухий молочний продукт (СМП) «Космол»
сухой молочный продукт (СМП) «Космол»
dry milk product (SMP) "cosmology"
хлібобулочні вироби
хлебобулочные изделия
bakery products
 
Description Розглянуто можливість і доцільність використання СМП «Космол» для розширення асортименту хлібобулочних виробів спеціального призначення в закладах ресторанного господарства. Рассмотрена возможность и целесообразность использования СМП «Космол» для расширения ассортимента хлебобулочных изделий специального назначения в заведениях ресторанного хозяйства. We consider the feasibility of using the SMP "cosmology" to extend the range of bakery products for special purposes in the restaurant business establishments.
 
Date 2013-11-18T10:10:32Z
2013-11-18T10:10:32Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Хілініч, Є. Ю. Використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарства / Є. Ю. Хілініч, Н. О. Фалендиш, Т. І. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – К. : НУХТ, 2010. – Ч. ІІІ. – С. 39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11434
 
Language uk_UK