Використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарства
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарства
Использование сухого молочного продукта «Космол» при производстве хлебобулочных изделий в заведениях ресторанного хозяйства The use of dry milk product "cosmology" in the production of bakery products in the restaurant business establishments |
|
Creator |
Хілініч, Є. Ю.
Хилинич, Е. Ю. Hilinich, E. Фалендиш, Н. О. Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. Іщенко, Т. І. Ищенко, Т. И. Ishchenko, T. |
|
Subject |
«здорове харчування»
«здоровое питание» "нealthy food" сухий молочний продукт (СМП) «Космол» сухой молочный продукт (СМП) «Космол» dry milk product (SMP) "cosmology" хлібобулочні вироби хлебобулочные изделия bakery products |
|
Description |
Розглянуто можливість і доцільність використання СМП «Космол» для розширення асортименту хлібобулочних виробів спеціального призначення в закладах ресторанного господарства. Рассмотрена возможность и целесообразность использования СМП «Космол» для расширения ассортимента хлебобулочных изделий специального назначения в заведениях ресторанного хозяйства. We consider the feasibility of using the SMP "cosmology" to extend the range of bakery products for special purposes in the restaurant business establishments.
|
|
Date |
2013-11-18T10:10:32Z
2013-11-18T10:10:32Z 2010 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Хілініч, Є. Ю. Використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарства / Є. Ю. Хілініч, Н. О. Фалендиш, Т. І. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – К. : НУХТ, 2010. – Ч. ІІІ. – С. 39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11434 |
|
Language |
uk_UK
|
|