Запис Детальніше

Вивчення можливості та доцільності застосування карбюлози в технології кулінарної продукції

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення можливості та доцільності застосування карбюлози в технології кулінарної продукції
Изучение возможности и целесообразности применения карбюлозы в технологии кулинарной продукции
Study the feasibility and advisability of the use of technology in karbyulozy culinary products
 
Creator Згурська, Л. О.
Згурская, Л. А.
Zhurska, L.
Іщенко, Т. І.
Ищенко, Т. И.
Ishchenko, T.
 
Subject полісахарид карбюлоза
полисахарид карбюлоза
polysaccharide karbyuloza
драглеутворююча здатність
студнеобразующая способность
gelling power
дієтична продукція
диетическая продукция
diet products
 
Description Наведені результати досліджень технологічних властивостей полісахаріду карбюлози, який доцільно використовувати як загусник, стабілізатор чи добавку при приготуванні кулінарної продукції підвищеної якості. Приведенны результаты исследований технологических свойств полисахарида карбюлозы, который целесообразно использовать как загуститель, стабилизатор или добавку при приготовлении кулинарной продукции повышенного качества. The presented results of studies of technological properties of the polysaccharide karbyulozy which should be used as a thickening agent, stabilizer or additive in the preparation of high quality culinary products.
 
Date 2013-11-18T10:11:40Z
2013-11-18T10:11:40Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Згурська, Л. О. Вивчення можливості та доцільності застосування карбюлози в технології кулінарної продукції / Л. О. Згурська, Т. І. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – К. : НУХТ, 2010. – Ч. ІІІ. – С. 39-40.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11435
 
Language uk_UK