Вивчення можливості та доцільності застосування карбюлози в технології кулінарної продукції
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення можливості та доцільності застосування карбюлози в технології кулінарної продукції
Изучение возможности и целесообразности применения карбюлозы в технологии кулинарной продукции Study the feasibility and advisability of the use of technology in karbyulozy culinary products |
|
Creator |
Згурська, Л. О.
Згурская, Л. А. Zhurska, L. Іщенко, Т. І. Ищенко, Т. И. Ishchenko, T. |
|
Subject |
полісахарид карбюлоза
полисахарид карбюлоза polysaccharide karbyuloza драглеутворююча здатність студнеобразующая способность gelling power дієтична продукція диетическая продукция diet products |
|
Description |
Наведені результати досліджень технологічних властивостей полісахаріду карбюлози, який доцільно використовувати як загусник, стабілізатор чи добавку при приготуванні кулінарної продукції підвищеної якості. Приведенны результаты исследований технологических свойств полисахарида карбюлозы, который целесообразно использовать как загуститель, стабилизатор или добавку при приготовлении кулинарной продукции повышенного качества. The presented results of studies of technological properties of the polysaccharide karbyulozy which should be used as a thickening agent, stabilizer or additive in the preparation of high quality culinary products.
|
|
Date |
2013-11-18T10:11:40Z
2013-11-18T10:11:40Z 2010 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Згурська, Л. О. Вивчення можливості та доцільності застосування карбюлози в технології кулінарної продукції / Л. О. Згурська, Т. І. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – К. : НУХТ, 2010. – Ч. ІІІ. – С. 39-40.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11435 |
|
Language |
uk_UK
|
|