Запис Детальніше

ПРОГНОЗУВАННЯ ВПЛИВУ ТЕРМІНУ АВТОЛІЗУ М’ЯСА НА ПРОЦЕСИ РУЙНУВАННЯ ДЕТАЛЕЙ ПОДРІБНЮВАЛЬНИХ МАШИН

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ПРОГНОЗУВАННЯ ВПЛИВУ ТЕРМІНУ АВТОЛІЗУ М’ЯСА НА ПРОЦЕСИ РУЙНУВАННЯ ДЕТАЛЕЙ ПОДРІБНЮВАЛЬНИХ МАШИН
 
Creator Сухенко, Владислав Юрійович; Національний університет біоресурсів і природокористування України
 
Subject м’ясо; сировина; автоліз; луг; кислота; сталь; дислокації; різання; машини; інструменти

 
Description Досліджений вплив кислих і лужних соків з м’ясної сировини, отриманих за різних термінів її автолізу, на процеси утворення і руху дислокацій та руйнування поверхонь твердих тіл при терті в умовах поляризації фрикційного контакту.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor
 
Date 2013-10-29
 
Type
 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/PTZ/article/view/5189
10.18372/0370-2197.59.5189
 
Source Проблеми тертя та зношування; № 59 (2013); 55-64
Problems of Friction and Wear; № 59 (2013); 55-64
Проблемы трения и изнашивания; № 59 (2013); 55-64
 
Language uk