Significance of the functional butter paste creating with blueberry micronutrients
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Significance of the functional butter paste creating with blueberry micronutrients
Значення створення функціональної масляної пасти з мікроелементами чорниці Значение создания функциональной масляной пасты с микроэлементами черники |
|
Creator |
Mykhailova, N.
Михайлова, Н. О. Михайлова, Н. А. Svyryd, O. Свирид, О. В. Свирид, О. В. |
|
Subject |
nutritional fats
chemical composition butter paste blueberry micronutrients diary products харчові жири хімічний склад масляна паста мікроелементи чорниці молочні продукти пищевые жиры химический состав масляная паста микроэлементы черники молочные продукты |
|
Description |
In recent years interest has been growing rapidly for creating and promoting functional purpose of products. There is a need to create a new product that would be optimized for fatty acid composition, lower calorie, higher levels of milk serum and would be enriched in multifunctional composition of plant micronutrients (especially of blueberry) with the intended function. В останні роки стрімко зростає інтерес створення та просування продукції функціонального призначення. Існує необхідність у створенні нового продукту, який був би оптимізований для складу жирних кислот, зниження калорій, більш високого рівня молочної сироватки, знежиреного молока і буде збагачений багатофункціональним складом рослинних мікроелементів (особливо чорниці) з передбачуваними функціями. В последние годы стремительно растет интерес созданию и продвижению продукции функционального назначения . Существует необходимость в создании нового продукта, который был бы оптимизирован для состава жирных кислот, снижения калорий, более высокого уровня молочной сыворотки, обезжиренного молока и будет обогащенный многофункциональным составом растительных микроэлементов (особенно черники) с предполагаемыми функциями.
|
|
Date |
2013-09-24T12:43:47Z
2013-09-24T12:43:47Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Mykhailova, N. Significance of the functional butter paste creating with blueberry micronutrients / N. Mykhailova, O. Svyryd // Scientific achievements of young people - solving the problems of human nutrition in the XXI Century: Proceedings of the 79th International Conference of young scientists and students, 15-16 April 2013 - K. NUFT, 2013 - Part 4. - 732 p. - P. 436.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9906 |
|
Language |
other
|
|