Запис Детальніше

Significance of the functional butter paste creating with blueberry micronutrients

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Significance of the functional butter paste creating with blueberry micronutrients
Значення створення функціональної масляної пасти з мікроелементами чорниці
Значение создания функциональной масляной пасты с микроэлементами черники
 
Creator Mykhailova, N.
Михайлова, Н. О.
Михайлова, Н. А.
Svyryd, O.
Свирид, О. В.
Свирид, О. В.
 
Subject nutritional fats
chemical composition
butter paste
blueberry micronutrients
diary products
харчові жири
хімічний склад
масляна паста
мікроелементи чорниці
молочні продукти
пищевые жиры
химический состав
масляная паста
микроэлементы черники
молочные продукты
 
Description In recent years interest has been growing rapidly for creating and promoting functional purpose of products. There is a need to create a new product that would be optimized for fatty acid composition, lower calorie, higher levels of milk serum and would be enriched in multifunctional composition of plant micronutrients (especially of blueberry) with the intended function. В останні роки стрімко зростає інтерес створення та просування продукції функціонального призначення. Існує необхідність у створенні нового продукту, який був би оптимізований для складу жирних кислот, зниження калорій, більш високого рівня молочної сироватки, знежиреного молока і буде збагачений багатофункціональним складом рослинних мікроелементів (особливо чорниці) з передбачуваними функціями. В последние годы стремительно растет интерес созданию и продвижению продукции функционального назначения . Существует необходимость в создании нового продукта, который был бы оптимизирован для состава жирных кислот, снижения калорий, более высокого уровня молочной сыворотки, обезжиренного молока и будет обогащенный многофункциональным составом растительных микроэлементов (особенно черники) с предполагаемыми функциями.
 
Date 2013-09-24T12:43:47Z
2013-09-24T12:43:47Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Mykhailova, N. Significance of the functional butter paste creating with blueberry micronutrients / N. Mykhailova, O. Svyryd // Scientific achievements of young people - solving the problems of human nutrition in the XXI Century: Proceedings of the 79th International Conference of young scientists and students, 15-16 April 2013 - K. NUFT, 2013 - Part 4. - 732 p. - P. 436.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9906
 
Language other