Спосіб отримання згущених молочних консервів з екстрактами липи, м’яти і сиропом шипшини (Патент України на корисну модель № 84069)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб отримання згущених молочних консервів з екстрактами липи, м’яти і сиропом шипшини (Патент України на корисну модель № 84069)
Способ получения сгущенных молочных консервов с экстрактами липы, мяты и сиропом шиповника (Патент Украины на полезную модель № 84069) Method of condensed canned milk with extracts of linden, mint and wild rose syrup (Patent of Ukraine for useful model № 84069) |
|
Creator |
Осьмак, Т. Г.
Осьмак, Т. Г. Os'mak, T. Рябоконь, Н. В. Рябоконь, Н. В. Ryabokon, N. Костенко, І. М. Костенко, И. М. Kostenko, I. Корольчук, І. М. Корольчук, И. М. Korol'chyk, I. Лучковська, А. Ю. Лучковская, А. Ю. Lychkovs'ka, A. |
|
Subject |
згущені молочні консерви з цукром
сгущенные молочные консервы с сахаром condensed canned milk with sugar екстракт липи экстракт липы extract linden екстракт м’яти экстракт мяты mint extract сироп шипшини сироп шиповника wild rose syrup |
|
Description |
Спосіб отримання згущених молочних консервів з екстрактами липи, м’яти і сиропом шипшини, який включає підготовку та згущення пастеризованого молока з цукровим сиропом, охолодження, розфасовку готового продукту, який відрізняється тим, що в процесі згущення до вмісту сухих речовин 72–74 % вносять екстракт липи та м’яти у кількості 2–3 % і сироп шипшини – 2,5–3,5% від маси готового продукту, а потім проводять згущення до вмісту сухих речовин 73–74 %. Способ получения сгущенных молочных консервов с экстрактами липы, мяты и сиропом шиповника, который включает подготовку и сгущения пастеризованного молока с сахарным сиропом, охлаждение, расфасовку готового продукта, отличающийся тем, что в процессе сгущения до содержания сухих веществ 72-74% вносят экстракт липы и мяты в количестве 2-3% и сироп шиповника - 2,5-3,5% от массы готового продукта, а затем проводят сгущение до содержания сухих веществ 73-74%. Method of condensed canned milk with extracts linden, mint and wild rose syrup, which includes preparation and concentration of pasteurized milk with sugar syrup, cooling, packing the finished product, characterized in that the process of condensation to dry matter content 72-74% making linden and mint extract in an amount of 2.3% and wild rose syrup - 2.5-3.5% by weight of the finished product, and then make condensation to dry matter content 73-74%. |
|
Date |
2013-11-19T11:18:24Z
2013-11-19T11:18:24Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент України на корисну модель № 84069, МПК А 23 С 9/00, Спосіб отримання згущених молочних консервів з екстрактами липи, м’яти і сиропом шипшини / Т. Г. Осьмак, Н. В. Рябоконь, І. М. Костенко, І. М. Корольчук, А. Ю. Лучковська. - u 2013 04289; заявл. 05.04.2013; опубл. 10.10.2013 , Бюл. № 19
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11479 |
|
Language |
uk_UK
|
|