Запис Детальніше

Спосіб отримання згущених молочних консервів з екстрактами липи, м’яти і сиропом шипшини (Патент України на корисну модель № 84069)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб отримання згущених молочних консервів з екстрактами липи, м’яти і сиропом шипшини (Патент України на корисну модель № 84069)
Способ получения сгущенных молочных консервов с экстрактами липы, мяты и сиропом шиповника (Патент Украины на полезную модель № 84069)
Method of condensed canned milk with extracts of linden, mint and wild rose syrup (Patent of Ukraine for useful model № 84069)
 
Creator Осьмак, Т. Г.
Осьмак, Т. Г.
Os'mak, T.
Рябоконь, Н. В.
Рябоконь, Н. В.
Ryabokon, N.
Костенко, І. М.
Костенко, И. М.
Kostenko, I.
Корольчук, І. М.
Корольчук, И. М.
Korol'chyk, I.
Лучковська, А. Ю.
Лучковская, А. Ю.
Lychkovs'ka, A.
 
Subject згущені молочні консерви з цукром
сгущенные молочные консервы с сахаром
condensed canned milk with sugar
екстракт липи
экстракт липы
extract linden
екстракт м’яти
экстракт мяты
mint extract
сироп шипшини
сироп шиповника
wild rose syrup
 
Description Спосіб отримання згущених молочних консервів з екстрактами липи, м’яти і сиропом шипшини, який включає підготовку та згущення пастеризованого молока з цукровим сиропом, охолодження, розфасовку готового продукту, який відрізняється тим, що в процесі згущення до вмісту сухих речовин 72–74 % вносять екстракт липи та м’яти у кількості 2–3 % і сироп шипшини – 2,5–3,5% від маси готового продукту, а потім проводять згущення до вмісту сухих речовин 73–74 %.
Способ получения сгущенных молочных консервов с экстрактами липы, мяты и сиропом шиповника, который включает подготовку и сгущения пастеризованного молока с сахарным сиропом, охлаждение, расфасовку готового продукта, отличающийся тем, что в процессе сгущения до содержания сухих веществ 72-74% вносят экстракт липы и мяты в количестве 2-3% и сироп шиповника - 2,5-3,5% от массы готового продукта, а затем проводят сгущение до содержания сухих веществ 73-74%.
Method of condensed canned milk with extracts linden, mint and wild rose syrup, which includes preparation and concentration of pasteurized milk with sugar syrup, cooling, packing the finished product, characterized in that the process of condensation to dry matter content 72-74% making linden and mint extract in an amount of 2.3% and wild rose syrup - 2.5-3.5% by weight of the finished product, and then make condensation to dry matter content 73-74%.
 
Date 2013-11-19T11:18:24Z
2013-11-19T11:18:24Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Патент України на корисну модель № 84069, МПК А 23 С 9/00, Спосіб отримання згущених молочних консервів з екстрактами липи, м’яти і сиропом шипшини / Т. Г. Осьмак, Н. В. Рябоконь, І. М. Костенко, І. М. Корольчук, А. Ю. Лучковська. - u 2013 04289; заявл. 05.04.2013; опубл. 10.10.2013 , Бюл. № 19
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11479
 
Language uk_UK