Запис Детальніше

Інноваційні технології у виробництві дитячого харчування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційні технології у виробництві дитячого харчування
Инновационные технологии в производстве детского питания
Innovative technologies in the production of baby food
 
Creator Точкова, О. В.
Мельник, О. П.
Манк, В. В.
Точковая, О. В.
Мельник, О. П.
Манк, В. В.
Tochkova, O.
Melnyk, O. P.
Mank, V.
 
Subject харчові добавки природного походження
фруктові та ягідні пюре для дитячого харчування
пищевые добавки природного происхождения
фруктовые и ягодные пюре для детского питания
food additives of natural origin
fruit and berry puree for baby food
 
Description Розглянуто використання харчових добавок природного походження при виробництві дитячого харчування. Встановлено оптимальні дози додавання полісахаридів та визначено параметри їх використання. Рассмотрено использование пищевых добавок природного происхождения при производстве детского питания. Установлены оптимальные дозы добавления полисахаридов и определены параметры их использования. Examines the use natural origin food additives in the production of baby foods. The optimal dose of added polysaccharides and the parameters of their use.
 
Date 2013-11-19T10:15:39Z
2013-11-19T10:15:39Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Точкова, О. В. Інноваційні технології у виробництві дитячого харчування / О. В.Точкова, О. П. Мельник, В. В. Манк // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція. – Харків: ХДУХТ, 2013. – С. 226-228.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11467
 
Language uk_UK