Інноваційні технології у виробництві дитячого харчування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інноваційні технології у виробництві дитячого харчування
Инновационные технологии в производстве детского питания Innovative technologies in the production of baby food |
|
Creator |
Точкова, О. В.
Мельник, О. П. Манк, В. В. Точковая, О. В. Мельник, О. П. Манк, В. В. Tochkova, O. Melnyk, O. P. Mank, V. |
|
Subject |
харчові добавки природного походження
фруктові та ягідні пюре для дитячого харчування пищевые добавки природного происхождения фруктовые и ягодные пюре для детского питания food additives of natural origin fruit and berry puree for baby food |
|
Description |
Розглянуто використання харчових добавок природного походження при виробництві дитячого харчування. Встановлено оптимальні дози додавання полісахаридів та визначено параметри їх використання. Рассмотрено использование пищевых добавок природного происхождения при производстве детского питания. Установлены оптимальные дозы добавления полисахаридов и определены параметры их использования. Examines the use natural origin food additives in the production of baby foods. The optimal dose of added polysaccharides and the parameters of their use.
|
|
Date |
2013-11-19T10:15:39Z
2013-11-19T10:15:39Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Точкова, О. В. Інноваційні технології у виробництві дитячого харчування / О. В.Точкова, О. П. Мельник, В. В. Манк // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція. – Харків: ХДУХТ, 2013. – С. 226-228.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11467 |
|
Language |
uk_UK
|
|