Запис Детальніше

Біологічна цінність згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біологічна цінність згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами
Биологическая ценность сгущенных молочных консервов с сахаром и плодово - ягодными сиропами
The biological value of condensed canned milk with sugar and fruit - berry syrups
 
Creator Рябоконь, Н. В.
Рябоконь, Н. В.
Ryabokon, N.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Kochubey-Lytvynenko, O.
Осьмак, Т. Г.
Осьмак, Т. Г.
Os'mak, T.
 
Subject згущене молоко з цукром
сгущенное молоко с сахаром
sweetened condensed milk
плодово-ягідний сироп
плодово-ягодный сироп
fruit - berry syrup
біологічна цінність
биологическая ценность
biological value
білок
белок
protein
амінокислотний склад
амінокислотный состав
aminoacid composition
інтегральний СКОР
интегральный СКОР
integrated soon
мінорні компоненти
минорные компоненты
minor components
 
Description У статті доведено перспективність використання плодово-ягідних сиропів у технології згущених молочних консервів з цукром. Встановлені параметри внесення сиропів до молочно-цукрової суміші. Досліджено амінокислотний склад розроблених молочних консервів. Розраховано біологічну цінність згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами за критеріями відповідності амінокислотного складу білків продукту потребам людського організму в амінокислотах, а також за вмістом мінорних компонентів. В статье доказана перспективность использования плодово - ягодных сиропов в технологии сгущенных молочных консервов с сахаром. Установленные параметры внесении сиропов до молочно -сахарной смеси. Исследованы аминокислотный состав разработанных молочных консервов . Рассчитано биологическую ценность сгущенных молочных консервов с сахаром и плодово - ягодными сиропами по критериям соответствия аминокислотного состава белков продукта потребностям человеческого организма в аминокислотах , а также по содержанию минорных компонентов.It is proved the perspective of using fruits syrups in the technology of condensed canned milk and sugar in the article. The parameters of adding syrups into milk sugar mixture are installed. The amino acid composition of developed canned milk is investigated. It is calculated the biological value of condensed canned milk with sugar and fruit-berry syrups according the criteria amino acid to the human body needs in the amino acids, rhe contents of minor components.
 
Date 2013-11-19T11:26:47Z
2013-11-19T11:26:47Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Рябоконь, Н. В. Біологічна цінність згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами / Н. В. Рябоконь, О. В. Кочубей-Литвиненко, Т. Г. Осьмак // Харчова наука і технологія. – 2013. – № 2 (23). – С. 48-51
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11481