Біологічна цінність згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біологічна цінність згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами
Биологическая ценность сгущенных молочных консервов с сахаром и плодово - ягодными сиропами The biological value of condensed canned milk with sugar and fruit - berry syrups |
|
Creator |
Рябоконь, Н. В.
Рябоконь, Н. В. Ryabokon, N. Кочубей-Литвиненко, О. В. Кочубей-Литвиненко, О. В. Kochubey-Lytvynenko, O. Осьмак, Т. Г. Осьмак, Т. Г. Os'mak, T. |
|
Subject |
згущене молоко з цукром
сгущенное молоко с сахаром sweetened condensed milk плодово-ягідний сироп плодово-ягодный сироп fruit - berry syrup біологічна цінність биологическая ценность biological value білок белок protein амінокислотний склад амінокислотный состав aminoacid composition інтегральний СКОР интегральный СКОР integrated soon мінорні компоненти минорные компоненты minor components |
|
Description |
У статті доведено перспективність використання плодово-ягідних сиропів у технології згущених молочних консервів з цукром. Встановлені параметри внесення сиропів до молочно-цукрової суміші. Досліджено амінокислотний склад розроблених молочних консервів. Розраховано біологічну цінність згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами за критеріями відповідності амінокислотного складу білків продукту потребам людського організму в амінокислотах, а також за вмістом мінорних компонентів. В статье доказана перспективность использования плодово - ягодных сиропов в технологии сгущенных молочных консервов с сахаром. Установленные параметры внесении сиропов до молочно -сахарной смеси. Исследованы аминокислотный состав разработанных молочных консервов . Рассчитано биологическую ценность сгущенных молочных консервов с сахаром и плодово - ягодными сиропами по критериям соответствия аминокислотного состава белков продукта потребностям человеческого организма в аминокислотах , а также по содержанию минорных компонентов.It is proved the perspective of using fruits syrups in the technology of condensed canned milk and sugar in the article. The parameters of adding syrups into milk sugar mixture are installed. The amino acid composition of developed canned milk is investigated. It is calculated the biological value of condensed canned milk with sugar and fruit-berry syrups according the criteria amino acid to the human body needs in the amino acids, rhe contents of minor components.
|
|
Date |
2013-11-19T11:26:47Z
2013-11-19T11:26:47Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рябоконь, Н. В. Біологічна цінність згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами / Н. В. Рябоконь, О. В. Кочубей-Литвиненко, Т. Г. Осьмак // Харчова наука і технологія. – 2013. – № 2 (23). – С. 48-51
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11481 |
|