Запис Детальніше

Преспективні технології створення низькокалорійних м’ясопродуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Преспективні технології створення низькокалорійних м’ясопродуктів
Перспективные технологии создания низкокалорийных мясопродуктов
Advanced technologies create of low-calorie meat products
 
Creator Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
Крепак, В. В.
Крепак, В. В.
Krepak, V.
 
Subject біологічно активні речовини
харчові волокна
дієтичне м'ясо
биологически активные вещества
диетическое мясо
пищевые волокна
biologically active substances
food fibers
dietary meat
 
Description Доведено перспективність використання м’яса з дієтичними властивостями (індюшатина, кролятина, курятина, телятина та інше), а також біологічно активних речовин (харчові волокна), які при введенні в м’ясний продукт надають йому дієтичних, оздоровчих та лікувально-профілактичних властивостей. Доказана перспективность использования мяса с диетическими свойствами (индюшатина, крольчатина, курятина, телятина и т.д.), а также биологически активных веществ (пищевые волокна), которые при введении в мясной продукт предоставляют ему диетические, оздоровительные и лечебно-профилактические свойства.It has been proven prospects of using meat from dietary properties (turkey meat, rabbit, chicken, beef, etc.) as well as biologically active substances (dietary fiber), which when injected into the meat product give him medical properties .
 
Date 2013-11-19T10:23:34Z
2013-11-19T10:23:34Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Страшинський, I. М. Преспективні технології створення низькокалорійних м’ясопродуктів / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, В. В. Крепак // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 20 – 21 березня 2013 р. — К.: НУХТ, 2013. — С. 58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11471
 
Language other