Преспективні технології створення низькокалорійних м’ясопродуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Преспективні технології створення низькокалорійних м’ясопродуктів
Перспективные технологии создания низкокалорийных мясопродуктов Advanced technologies create of low-calorie meat products |
|
Creator |
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М. Strashynskyi, I. Гончаров, Г. І. Гончаров, Г. И. Goncharov, G. Крепак, В. В. Крепак, В. В. Krepak, V. |
|
Subject |
біологічно активні речовини
харчові волокна дієтичне м'ясо биологически активные вещества диетическое мясо пищевые волокна biologically active substances food fibers dietary meat |
|
Description |
Доведено перспективність використання м’яса з дієтичними властивостями (індюшатина, кролятина, курятина, телятина та інше), а також біологічно активних речовин (харчові волокна), які при введенні в м’ясний продукт надають йому дієтичних, оздоровчих та лікувально-профілактичних властивостей. Доказана перспективность использования мяса с диетическими свойствами (индюшатина, крольчатина, курятина, телятина и т.д.), а также биологически активных веществ (пищевые волокна), которые при введении в мясной продукт предоставляют ему диетические, оздоровительные и лечебно-профилактические свойства.It has been proven prospects of using meat from dietary properties (turkey meat, rabbit, chicken, beef, etc.) as well as biologically active substances (dietary fiber), which when injected into the meat product give him medical properties .
|
|
Date |
2013-11-19T10:23:34Z
2013-11-19T10:23:34Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Страшинський, I. М. Преспективні технології створення низькокалорійних м’ясопродуктів / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, В. В. Крепак // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 20 – 21 березня 2013 р. — К.: НУХТ, 2013. — С. 58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11471 |
|
Language |
other
|
|