Запис Детальніше

Вивчення функціональних характеристик та особливостей м’яса дичини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення функціональних характеристик та особливостей м’яса дичини
Изучение функциональных характеристик и особенностей мяса дичи
Study of the functional characteristics and features of the meat of wild animals
 
Creator Лозинський, І. Р.
Лозинский, И. Р.
Lozinski, I.
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
 
Subject незамінні амінокислоти
м'ясо диких тварин
вміст залізо
содержание железа
мясо диких животных
незаменимые аминокислоты
meat of wild animals
essential amino acids
 
Description Вивчено основні характеристики м’яса диких тварин і доведено можливість їх використання при виробництві продуктів лікувального і лікувально-профілактичного напрямків.Изучены основные характеристики мяса диких животных и доказана возможность их использования при производстве продуктов лечебного и лечебно-профилактического направлений.It was studied the main characteristics of meat of wild animals and demonstrated the possibility of their use in the production of medical designation.
 
Date 2013-11-19T10:23:17Z
2013-11-19T10:23:17Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Лозинський, І. Р. Вивчення функціональних характеристик та особливостей м’яса дичини / І. Р. Лозинський, І. М. Страшинський // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. — К.: НУХТ, 2013. — С. 55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11470
 
Language other