Запис Детальніше

Розширення асортименту напівфабрикатів з добавками рослинного походження

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розширення асортименту напівфабрикатів з добавками рослинного походження
Расширение ассортимента полуфабрикатов с добавками растительного происхождения
Expanding the range of semi-finished products with herbal supplements
 
Creator Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
 
Subject добавки рослинного і тваринного походження
білковмісні ресурси
харчові добавки
добавки растительного и животного происхождения
пищевые добавки
белоксодержащие ресурсы
herbal and animal supplements
protein resources
food supplements
 
Description Основною метою м’ясної галузі є задоволення потреб населення у високоякісних м’ясних продуктах, розширення асортименту продукції, впровадження ресурсозберігаючих технологій, спрямованих на здешевлення продукції та вирішення проблеми збалансованого харчування людини.
З метою розширення асортименту м’ясних виробів, а саме заморожених напівфабрикатів в роботі представлена розробка продукту з використанням добавок рослинного і тваринного походження.
Основной целью мясной отрасли является удовлетворение потребностей населения в высококачественных мясных продуктах, расширение ассортимента продукции, внедрение ресурсосберегающих технологий, направленных на снижение себестоимости продукции и решения проблемы сбалансированного питания человека.
С целью расширения ассортимента мясных изделий, а именно замороженных полуфабрикатов в работе представлена разработка продукта с использованием добавок растительного и животного происхождения.
The main purpose of the meat industry is to meet the needs for high quality meat products, expansion of the product range, the introduction of resource-saving technologies designed to reduce the cost of production and the problem of balanced nutrition.
In order to expand the range of meat products, such as frozen food in work presents the development of a product using supplements of plant and animal origin.
 
Date 2013-11-19T10:23:57Z
2013-11-19T10:23:57Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Гончаров, Г. І. Розширення асортименту напівфабрикатів з добавками рослинного походження. / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К.: НУХТ, 2012. — C. 14.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11472
 
Language other