Запис Детальніше

Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів з використанням амаранту

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів з використанням амаранту
Совершенствование технологии мясных рубленых полуфабрикатов с использованием амаранта
Improvement of the meat minced semi-finished with using amaranth
 
Creator Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
 
Subject амарант
напівфабрикати
нетрадиційна рослинна сировина
амарант
нетрадиционная растительное сырье
рубленные полуфабрикаты
amaranth
semi-finished products
alternative herbal raw materials
 
Description Серед різноманітних видів нетрадиційної рослинної сировини, що містить значну кількість білків, вуглеводів, жирів, одним з найбільш перспективних являється амарант.
В роботі вивчена можливість технологічного застосування амарантового борошна при виробництві м’ясних січених напівфабрикатів. Виробництво м’ясних січених напівфабрикатів з використанням амарантового борошна відповідає концепції здорового харчування і має технологічні та економічні передумови для виробничої реалізації.
Метою роботи є наукове обгрунтування та розробка рецептур м’ясних січених напівфабрикатів з використанням амарантового борошна.
Среди различных видов нетрадиционного растительного сырья, содержащего значительное количество белков, углеводов, жиров, одним наиболее перспективных является амарант.
В работе изучена возможность технологического применения амарантовой муки при производстве мясных рубленых полуфабрикатов. Производство мясных рубленых полуфабрикатов с использованием амарантовой муки соответствует концепции здорового питания и имеет технологические и экономические предпосылки для производственной реализации.
Целью работы является научное обоснование и разработка рецептур мясных рубленых полуфабрикатов с использованием амарантовой муки.
Among the various types of alternative plant materials containing large amounts of protein, carbohydrates, fats, one of the most promising is amaranth.
In this paper studied the possibility of technological applications amaranth flour in the production of minced meat preparations. Concept of healthy food meets the production of semifinished meat minced with using amaranth flour, which has technological and economic preconditions for implementation in production.
Purpose of work is scientific justification and development recipes of meat minced semi finished products with using amaranth flour.
 
Date 2013-11-19T10:24:10Z
2013-11-19T10:24:10Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Страшинський, І. М. Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів з використанням амаранту / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К.: НУХТ, 2012. — С. 15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11473
 
Language other