Запис Детальніше

Аналіз технологічних параметрів кип'ятіння сусла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз технологічних параметрів кип'ятіння сусла
Анализ технологических параметров кипячения сусла
Analysis of process parameters boiling wort
 
Creator Прохоров, О. М.
Прохоров, А. Н.
Prohorov, O.
Оксьоненко, С. М.
Оксёненко, С. Н.
Oksonenko, C.
 
Subject сусло
ступінь випаровування
коагульований азот
сусло
степень испарения
коагулированных азот
mash
degree of evaporation
coagulated nitrogen
 
Description Запропоновано новій метод варки пивного сусла під тиском. Отримані експериментальні дані якості сусла.
Предложено новой метод варки пивного сусла под давлением. Полученные экспериментальные данные качества сусла.
A new method of brewing beer wort under pressure. Experimental data quality wort.
 
Date 2013-11-04T13:30:52Z
2013-11-04T13:30:52Z
2001
 
Type Thesis
 
Identifier Оксьоненко, С. М. Аналіз технологічних параметрів кип'ятіння сусла / С. М. Оксьоненко, O. M. Прохоров // 67-а наукова конференція студентів, аспірантів і молоапх вчених, 24-25 квітня 2001. - Ч. 2. — C. 48.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10920