Аналіз технологічних параметрів кип'ятіння сусла
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз технологічних параметрів кип'ятіння сусла
Анализ технологических параметров кипячения сусла Analysis of process parameters boiling wort |
|
Creator |
Прохоров, О. М.
Прохоров, А. Н. Prohorov, O. Оксьоненко, С. М. Оксёненко, С. Н. Oksonenko, C. |
|
Subject |
сусло
ступінь випаровування коагульований азот сусло степень испарения коагулированных азот mash degree of evaporation coagulated nitrogen |
|
Description |
Запропоновано новій метод варки пивного сусла під тиском. Отримані експериментальні дані якості сусла. Предложено новой метод варки пивного сусла под давлением. Полученные экспериментальные данные качества сусла. A new method of brewing beer wort under pressure. Experimental data quality wort. |
|
Date |
2013-11-04T13:30:52Z
2013-11-04T13:30:52Z 2001 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Оксьоненко, С. М. Аналіз технологічних параметрів кип'ятіння сусла / С. М. Оксьоненко, O. M. Прохоров // 67-а наукова конференція студентів, аспірантів і молоапх вчених, 24-25 квітня 2001. - Ч. 2. — C. 48.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10920 |
|