Морфология кристаллических элементов наноструктуры сливочного масла с криопорошками растительными пищевыми
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Морфология кристаллических элементов наноструктуры сливочного масла с криопорошками растительными пищевыми
Морфологія кристалічних елементів наноструктури вершкового масла з кріопорошками із рослинної сировини. Morphology of crystalline nanostructure elements butter cryo powder vegetable food |
|
Creator |
Украинец, А. И.
Рашевская, Т. А. Вашека, О. Н. Українець, А. І. Рашевська, Т. О. Вашека, О. М. Ukrainets, A. Rashevska, T. Vasheka, O. |
|
Subject |
растительные пищевые добавки
сливочное масло функционального назначения наноструктура самоорганизация рослинні харчові добавки вершкове масло функціонального призначення наноструктура самоорганізація herbal food supplements functional butter self-organization hierarchy |
|
Description |
Авторами приведен механизм формирования наноструктуры сливочного масла с порошками из растительного сырья. Установлено, что он базируется на фазовых превращениях жира сливочного масла с учетом влияния на них порошков из растительного сырья.Авторами наведено механізм формування наноструктури вершкового масла із порошками із рослинної сировино. Встановлено, що він базується на фазових перетвореннях жиру вершкового масла із врахуванням впливу на них добавок із рослинної сировини.Authors of the given mechanism of nanostructure formation butter powder from vegetable raw materials. It is established that it is based on the phase transformations of fat butter for the effects on them from vegetable raw materials powders.
|
|
Date |
2013-11-21T08:42:00Z
2013-11-21T08:42:00Z 2008 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Украинец, А. И. Кинетика и механизм кристаллизации / А.И. Украинец, Т.А. Рашевская, О.Н. Вашека // Кристаллизация для нанотехнологий, техники и медицины : V Международная научная конференция, 23-26 сентября 2008. – Иваново (Россия): ИХР РАН, 2008. – С. 190.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11526 |
|
Language |
other
|
|