Влияние белковых ингредиентов и давления на ход основных процессов в тесте
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние белковых ингредиентов и давления на ход основных процессов в тесте
Вплив білкових інгредієнтів і тиску на перебіг основних процесів у тісті The influence of protein ingredients and pressure on the course of the basic processes in the dough |
|
Creator |
Арсеньева, Л. Ю.
Ященко, В. С. Арсеньєва, Л. Ю. Ященко, В. С. Arsenieva, L. Yashchenko, V. |
|
Subject |
хлебные палочки
белковые улучшители бродильно-формующий агрегат созревание теста под давлением хлібні палички білкові збагачувачі бродильно-формувальний агрегат дозрівання тіста під тиском bread sticks protein fortifiers fermenting-forming aggregate ripening the dough under the pressure |
|
Description |
Разработана рецептура хлебных палочек с вешенкой обыкновенной и пищевым казеином. Предложено производить обогащенные изделия с помощью бродильно-формующего агрегата. Приведены результаты исследования влияния дополнительных ингредиентов и условий брожения на ход основных процессов в тесте. Розроблено рецептуру хлібних паличок з гливою звичайною та харчовим казеїном. Запропоновано виробляти збагачені вироби за допомогою бродильно-формувального агрегату. Наведено результати дослідження впливу додаткових інгредієнтів та умов бродіння на перебіг основних процесів у тісті. The recipe of bread sticks with Pleurotus ostreatus mushrooms and alimentary casein was developed. It is proposed to produce enriched products with the use of fermenting-forming aggregate. The investigation results of additional ingredients and ripening conditions influence on the course of the basic processes in the dough are presented. |
|
Date |
2013-11-21T08:19:27Z
2013-11-21T08:19:27Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Арсеньева, Л. Ю. Влияние белковых ингредиентов и давления на ход основных процессов в тесте / Л. Ю. Арсеньева, В. С. Ященко // Инновационное развитие пищевой, легкой промышленности и индустрии гостеприимства : Междунар. науч.-практ. конф., 17–18 октября 2013. – Алматы: АТУ, 2013. – С. 37–40.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11516 |
|
Language |
other
|
|