Перспективи отримання та використання білкового стабілізатору з колагеновмісної сировини в м’ясопереробній промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи отримання та використання білкового стабілізатору з колагеновмісної сировини в м’ясопереробній промисловості
Перспективы получения и использования белкового стабилизатора из коллагенсодержащего сырья в мясоперерабатывающей промышленности Prospects for obtaining and using protein stabilizer kolahenovmisnoyi raw meat industry |
|
Creator |
Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И. Kishenko, I. |
|
Subject |
температура плавлення
сушка білкові препарати колаген сполучної тканини технологія виробництва оптимальні параметри температура плавления сушка белковые препараты коллаген соединительной ткани технология производства оптемальные параметры temperature of heating drying albumen preparats collagen of conection texture technologies production patronize indicate |
|
Description |
Проаналізовано сучасні тенденції на проблему використання вторинної м'ясної сировини в практиці вирішення світової проблеми білкового дефіциту та показана можливість отримання білкових препаратів з колагеновмісної сировини з метою удосконалення технології м'ясних виробів та розширення їх асортименту. Проанализированы современные тенденции проблемы использования вторичного мясного сырья в практике решение мировой проблемы белкового дефицита и показана возможность получения белковых препаратов с коллагенсодержащего сырья с целью усовершенствования технологии мясных изделий и расширение их ассортимента. Now we are inform the modern look on the problem using secondary raw meat materials in practice to work out the problem albumen and show a way receive aluminium preparats from raw collagen materials with the aim to perfection technologies of meat production and widening they choosing. |
|
Date |
2013-11-21T08:58:06Z
2013-11-21T08:58:06Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кишенько, І. І. Перспективи отримання та використання білкового стабілізатору з колагеновмісної сировини в м’ясопереробній промисловості / І. І. Кишенько // Наукові праці і праці НУХТ. – НУХТ, 2011. - № 37-38. - С. 17-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11533 |
|
Language |
other
|
|