Запис Детальніше

Перспективи отримання та використання білкового стабілізатору з колагеновмісної сировини в м’ясопереробній промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи отримання та використання білкового стабілізатору з колагеновмісної сировини в м’ясопереробній промисловості
Перспективы получения и использования белкового стабилизатора из коллагенсодержащего сырья в мясоперерабатывающей промышленности
Prospects for obtaining and using protein stabilizer kolahenovmisnoyi raw meat industry
 
Creator Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И.
Kishenko, I.
 
Subject температура плавлення
сушка
білкові препарати
колаген сполучної тканини
технологія виробництва
оптимальні параметри
температура плавления
сушка
белковые препараты
коллаген соединительной ткани
технология производства
оптемальные параметры
temperature of heating
drying
albumen preparats
collagen of conection texture
technologies production
patronize indicate
 
Description Проаналізовано сучасні тенденції на проблему використання вторинної м'ясної сировини в практиці вирішення світової проблеми білкового дефіциту та показана можливість отримання білкових препаратів з колагеновмісної сировини з метою удосконалення технології м'ясних виробів та розширення їх асортименту.
Проанализированы современные тенденции проблемы использования вторичного мясного сырья в практике решение мировой проблемы белкового дефицита и показана возможность получения белковых препаратов с коллагенсодержащего сырья с целью усовершенствования технологии мясных изделий и расширение их ассортимента.
Now we are inform the modern look on the problem using secondary raw meat materials in practice to work out the problem albumen and show a way receive aluminium preparats from raw collagen materials with the aim to perfection technologies of meat production and widening they choosing.
 
Date 2013-11-21T08:58:06Z
2013-11-21T08:58:06Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Кишенько, І. І. Перспективи отримання та використання білкового стабілізатору з колагеновмісної сировини в м’ясопереробній промисловості / І. І. Кишенько // Наукові праці і праці НУХТ. – НУХТ, 2011. - № 37-38. - С. 17-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11533
 
Language other