Запис Детальніше

Сучасні аспекти створення м’ясних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні аспекти створення м’ясних виробів
Современные аспекты создания мясных изделий
Modern aspects of meat products
 
Creator Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И.
Kishenko, I.
 
Subject технологічні домішки
рецептурні інгредієнти
м'ясні вироби
рослинна сировина
технологические примеси
рецептурные ингредиенты
мясные изделия
растительное сырье
technological impurities
recipe ingredients
meat products
herbs
 
Description Оновлення асортименту м’ясних продуктів цільового призначення, на сучасному етапі розвитку технології як науки, можливе за рахунок використання рослинної сировини в якості технологічних домішок і рецептурних інгредієнтів. Рослинні структури і продукти їх переробки є гарним джерелом білків, вуглеводів, вітамінів, мінеральних речовин
Обновление ассортимента мясных продуктов целевого назначения, на современном этапе развития технологии как науки, возможно за счет использования растительного сырья в качестве технологических добавок и рецептурных ингредиентов. Растительные структуры и продукты их переработки являются хорошим источником белков, углеводов, витаминов, минеральных веществ.
Renewal of the range of meat products in the target destination, at the present stage of technology development as a science, perhaps through the use of vegetable raw materials as technological additives and prescription ingredients. Vegetable structures and products of their processing are a good source of proteins, carbohydrates, vitamins, mineral substances.
 
Date 2013-11-21T08:58:00Z
2013-11-21T08:58:00Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Кишенько, І. І. Сучасні аспекти створення м’ясних виробів / І. І. Кишенько // Таврійський науковий вісник : збірник наукових праць. - Х.: Айлант, 2001. - Вип. 17. – С. 232.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11532
 
Language other