Сучасні аспекти створення м’ясних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні аспекти створення м’ясних виробів
Современные аспекты создания мясных изделий Modern aspects of meat products |
|
Creator |
Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И. Kishenko, I. |
|
Subject |
технологічні домішки
рецептурні інгредієнти м'ясні вироби рослинна сировина технологические примеси рецептурные ингредиенты мясные изделия растительное сырье technological impurities recipe ingredients meat products herbs |
|
Description |
Оновлення асортименту м’ясних продуктів цільового призначення, на сучасному етапі розвитку технології як науки, можливе за рахунок використання рослинної сировини в якості технологічних домішок і рецептурних інгредієнтів. Рослинні структури і продукти їх переробки є гарним джерелом білків, вуглеводів, вітамінів, мінеральних речовин Обновление ассортимента мясных продуктов целевого назначения, на современном этапе развития технологии как науки, возможно за счет использования растительного сырья в качестве технологических добавок и рецептурных ингредиентов. Растительные структуры и продукты их переработки являются хорошим источником белков, углеводов, витаминов, минеральных веществ. Renewal of the range of meat products in the target destination, at the present stage of technology development as a science, perhaps through the use of vegetable raw materials as technological additives and prescription ingredients. Vegetable structures and products of their processing are a good source of proteins, carbohydrates, vitamins, mineral substances. |
|
Date |
2013-11-21T08:58:00Z
2013-11-21T08:58:00Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кишенько, І. І. Сучасні аспекти створення м’ясних виробів / І. І. Кишенько // Таврійський науковий вісник : збірник наукових праць. - Х.: Айлант, 2001. - Вип. 17. – С. 232.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11532 |
|
Language |
other
|
|