Запис Детальніше

Білково-жирові емульсії та їхній вплив на якість солоних м’ясних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Білково-жирові емульсії та їхній вплив на якість солоних м’ясних виробів
Белково-жировые эмульсии и их влияние на качество соленых мясных изделий
Protein-fat emulsions and their impact on the quality of the salty meat products
 
Creator Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И.
Kishenko, I.
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
 
Subject колаген сполучної тканини
технологія виробництва
білково-жирова емульсія
коллаген соединительной ткани
белково-жировая эмульсия
технология производства
protein-fat emulsion
collagen connective tissue
production technology
 
Description Проаналізовано сучасні тенденції щодо використання вторинної м 'ясної сировини для вирішення проблеми білкового дефіциту та показано можливість отримання білково-жирових емульсій з колагеновмісної сировини з метою удосконалення технології м'ясних виробів та розширення їхнього асортименту.
Проанализированы современные тенденции использования вторичного мясного сырья для решения проблемы белкового дефицита и показана возможность получения белково-жировых эмульсий с коллагеносодержащего сырья с целью усовершенствования технологии мясных изделий и расширение их ассортимента.
Modern trends in the use of secondary raw meat in the practice of solving the global problem of protein deficiency and the possibility of getting fat emulsions with protein collagen raw materials for the improvement of the meat products and expanding their range.
 
Date 2013-11-21T09:47:36Z
2013-11-21T09:47:36Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Кишенько, І. І. Білково-жирові емульсії та їхній вплив на якість солоних м’ясних виробів / І. І. Кишенько, Л. В. Пешук // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр. – 2011. - Вип. 27. – C. 488.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11535
 
Language other