Запис Детальніше

Вибір та обґрунтування складу багатокомпонентних розсолів для виробництва цільном’язових шинкових виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вибір та обґрунтування складу багатокомпонентних розсолів для виробництва цільном’язових шинкових виробів
Выбор и обоснование состава многокомпонентных рассолов для производства цельномышечных ветчинных изделий
Selection and justification of multicomponent brines to produce whole muscle hams
 
Creator Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И.
Kishenko, I.
Стращенко, С. В.
Стращенко, С. В.
Strashchenco, S.
Донец, О. П.
Донець, О. П.
Donets, O. P.
 
Subject гідроколоїди
тваринний білок функціональні суміші
солені м'ясні вироби
гидроколлоиды
соленые мясные изделия
животный белок функциональные смеси
hydrocolloids
functional animal protein mixture
salted meat products
 
Description Досліджено оптимізацію складу багатофункціональних розсолів для шприцювання солених м'ясних продуктів 3 метою можливого регулювання виходу готових виробів та покращення їх структурно-механічних показників.
Исследованы оптимизацию состава многофункциональных рассолов для шприцевания соленых мясных продуктов с целью возможного регулирования выхода готовых изделий и улучшения их структурно-механических показателей.
Investigated the optimization of multi-salty brine for extrusion of meat products 3 for possible regulation of the release of finished products and improving their structural and mechanical properties.
 
Date 2013-11-21T09:47:41Z
2013-11-21T09:47:41Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Кишенько, І. І. Вибір та обґрунтування складу багатокомпонентних розсолів для виробництва цільном’язових шинкових виробів / І. І. Кишенько, С. В. Стращенко, О. П. Донець // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Гжицького. - 2011. - Том 13. - № 4 (50), Ч. 4. - С. 72-76.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11536
 
Language other