Вибір та обґрунтування складу багатокомпонентних розсолів для виробництва цільном’язових шинкових виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вибір та обґрунтування складу багатокомпонентних розсолів для виробництва цільном’язових шинкових виробів
Выбор и обоснование состава многокомпонентных рассолов для производства цельномышечных ветчинных изделий Selection and justification of multicomponent brines to produce whole muscle hams |
|
Creator |
Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И. Kishenko, I. Стращенко, С. В. Стращенко, С. В. Strashchenco, S. Донец, О. П. Донець, О. П. Donets, O. P. |
|
Subject |
гідроколоїди
тваринний білок функціональні суміші солені м'ясні вироби гидроколлоиды соленые мясные изделия животный белок функциональные смеси hydrocolloids functional animal protein mixture salted meat products |
|
Description |
Досліджено оптимізацію складу багатофункціональних розсолів для шприцювання солених м'ясних продуктів 3 метою можливого регулювання виходу готових виробів та покращення їх структурно-механічних показників. Исследованы оптимизацию состава многофункциональных рассолов для шприцевания соленых мясных продуктов с целью возможного регулирования выхода готовых изделий и улучшения их структурно-механических показателей. Investigated the optimization of multi-salty brine for extrusion of meat products 3 for possible regulation of the release of finished products and improving their structural and mechanical properties. |
|
Date |
2013-11-21T09:47:41Z
2013-11-21T09:47:41Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кишенько, І. І. Вибір та обґрунтування складу багатокомпонентних розсолів для виробництва цільном’язових шинкових виробів / І. І. Кишенько, С. В. Стращенко, О. П. Донець // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Гжицького. - 2011. - Том 13. - № 4 (50), Ч. 4. - С. 72-76.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11536 |
|
Language |
other
|
|