Запис Детальніше

Удосконалення технології солених виробів з використанням технологічних сумішей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології солених виробів з використанням технологічних сумішей
Совершенствование технологии соленых изделий с использованием технологических смесей
Improving technology salty products using technology mix
 
Creator Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И.
Kishenko, I.
Мусієнко, І. В.
Мусиенко, И. В.
Musienko, I.
 
Subject функціональні суміші
солені м'ясні вироби
гідроколоїди
соленые мясные изделия
гидроколлоиды
функциональные смеси
salted meat products
hydrocolloids and functional blends
 
Description Досліджено функціонально-технологічні властивості напівочищених карагенанів, камедей дерева тара, гуару, ксантану та взаємодію їх у складі функціональних сумішей для використання в технології солених м 'ясних виробів.
Исследованы функционально-технологические свойства полуочищеных каррагинан, камедей дерева тара гуара, ксантан и взаимодействие их в составе функциональных смесей для использования в технологии соленых мясных изделий.
Functional and technological properties napivochyschenyh carrageenan, gums wood container, gum, xanthan and their interaction in the functional mixtures for use in technology salty the meat products.
 
Date 2013-11-21T09:47:46Z
2013-11-21T09:47:46Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Кишенько, І. І. Удосконалення технології солених виробів з використанням технологічних сумішей / І. І. Кишенько, І. В. Мусієнко // Харчова промисловість. – НУХТ, 2005. - № 4. – С. 24-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11537
 
Language other