Удосконалення технології солених виробів з використанням технологічних сумішей
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології солених виробів з використанням технологічних сумішей
Совершенствование технологии соленых изделий с использованием технологических смесей Improving technology salty products using technology mix |
|
Creator |
Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И. Kishenko, I. Мусієнко, І. В. Мусиенко, И. В. Musienko, I. |
|
Subject |
функціональні суміші
солені м'ясні вироби гідроколоїди соленые мясные изделия гидроколлоиды функциональные смеси salted meat products hydrocolloids and functional blends |
|
Description |
Досліджено функціонально-технологічні властивості напівочищених карагенанів, камедей дерева тара, гуару, ксантану та взаємодію їх у складі функціональних сумішей для використання в технології солених м 'ясних виробів. Исследованы функционально-технологические свойства полуочищеных каррагинан, камедей дерева тара гуара, ксантан и взаимодействие их в составе функциональных смесей для использования в технологии соленых мясных изделий. Functional and technological properties napivochyschenyh carrageenan, gums wood container, gum, xanthan and their interaction in the functional mixtures for use in technology salty the meat products. |
|
Date |
2013-11-21T09:47:46Z
2013-11-21T09:47:46Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кишенько, І. І. Удосконалення технології солених виробів з використанням технологічних сумішей / І. І. Кишенько, І. В. Мусієнко // Харчова промисловість. – НУХТ, 2005. - № 4. – С. 24-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11537 |
|
Language |
other
|
|