Нова якість сировинної бази
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нова якість сировинної бази
Новое качество сырьевой базы New quality of raw materials base in Ukraine |
|
Creator |
Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И. Kishenko, I. Іванов, С. В. Иванов, С. В. Ivanov, S. |
|
Subject |
вміст вологи
якість м’ясна сировина яловичина свинина вміст білку вміст жиру содержание влаги мясное сырье качество говядина свинина содержание белка содержание жира fat content moisture content and quality raw meat beef pork protein content |
|
Description |
На прикладі провідних підприємств м’ясопереробної галузі вивчалася якість сировинної бази України. Проаналізовано хімічний склад яловичини та свинини від різних виробників худоби та свиней за показниками вмісту білку, жиру та вологи з метою визначення впливу якості сировинної бази на якість м’ясних продуктів. На примере ведущих предприятий мясоперерабатывающей отрасли изучалась качество сырьевой базы Украины. Проанализированы химический состав говядины и свинины от разных производителей скота и свиней по показателям содержания белка, жира и влаги с целью определения влияния качества сырьевой базы на качество мясных продуктов. On the example of the leading meat processing industry players, this paper attempts to examine the quality of raw materials of Ukraine. The chemical composition of beef and pork from different producers of cattle and pigs in terms of content of protein, fat and moisture has been analysed in order to determine the effect of raw materials on the quality of meat products. |
|
Date |
2013-11-21T09:47:52Z
2013-11-21T09:47:52Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кишенько, І. І. Нова якість сировинної бази / І. І. Кишенько, С. В. Іванов // Наукові праці НУХТ. - 2013. - № 49. - С. 116-119.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11538 |
|
Language |
other
|
|