Запис Детальніше

Нова якість сировинної бази

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нова якість сировинної бази
Новое качество сырьевой базы
New quality of raw materials base in Ukraine
 
Creator Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И.
Kishenko, I.
Іванов, С. В.
Иванов, С. В.
Ivanov, S.
 
Subject вміст вологи
якість
м’ясна сировина
яловичина
свинина
вміст білку
вміст жиру
содержание влаги
мясное сырье
качество
говядина
свинина
содержание белка
содержание жира
fat content
moisture content and quality
raw meat
beef
pork
protein content
 
Description На прикладі провідних підприємств м’ясопереробної галузі вивчалася якість сировинної бази України. Проаналізовано хімічний склад яловичини та свинини від різних виробників худоби та свиней за показниками вмісту білку, жиру та вологи з метою визначення впливу якості сировинної бази на якість м’ясних продуктів.

На примере ведущих предприятий мясоперерабатывающей отрасли изучалась качество сырьевой базы Украины. Проанализированы химический состав говядины и свинины от разных производителей скота и свиней по показателям содержания белка, жира и влаги с целью определения влияния качества сырьевой базы на качество мясных продуктов.

On the example of the leading meat processing industry players, this paper attempts to examine the quality of raw materials of Ukraine. The chemical composition of beef and pork from different producers of cattle and pigs in terms of content of protein, fat and moisture has been analysed in order to determine the effect of raw materials on the quality of meat products.
 
Date 2013-11-21T09:47:52Z
2013-11-21T09:47:52Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Кишенько, І. І. Нова якість сировинної бази / І. І. Кишенько, С. В. Іванов // Наукові праці НУХТ. - 2013. - № 49. - С. 116-119.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11538
 
Language other