Запис Детальніше

Аутсорсинг – інструмент забезпечення ефективного функціонування підприємств харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аутсорсинг – інструмент забезпечення ефективного функціонування підприємств харчової промисловості
Аутсорсинг – инструмент обеспечения эффективного функционирования предприятий пищевой промышленности
The outsourcing – the instrument providing the effective function of the food enterprises
 
Creator Косарева, Т. В.
Косарева, Т. В.
Kosareva, T.
 
Subject аутсорсинг
конкурентоспроможність
ринок
підприємства харчової промисловості
аутсорсинг
конкурентоспособность
рынок
предприятия пищевой промышленности
outsourcing
competitiveness
market
food enterprises
 
Description Розглянуто питання обгрунтування доцільності застосування аутсорсингу на підприємствах харчової промисловості з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності та ефективности діяльності в ринкових умовах. Рассмотрены вопросы обоснования целесообразности применения аутсорсинга на предприятиях пищевой промышленности с целью повышения их конкурентоспособности и э ффективности деятельности в рыночных условиях. Principal points of a substantiation of expediency of application of outsourcing in a production work of the food enterprises for the purpose increases of their competitiveness and efficiency of activity in market conditions are considered.
 
Date 2013-05-14T14:03:52Z
2013-05-14T14:03:52Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Косарева, Т. В. Аутсорсинг-інструмент забезпечення ефективного функціонування підприємств харчової промисловості / Т. В. Косарева // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК. - 2013. – С. 158-159.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7775
 
Language other