Аутсорсинг – інструмент забезпечення ефективного функціонування підприємств харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аутсорсинг – інструмент забезпечення ефективного функціонування підприємств харчової промисловості
Аутсорсинг – инструмент обеспечения эффективного функционирования предприятий пищевой промышленности The outsourcing – the instrument providing the effective function of the food enterprises |
|
Creator |
Косарева, Т. В.
Косарева, Т. В. Kosareva, T. |
|
Subject |
аутсорсинг
конкурентоспроможність ринок підприємства харчової промисловості аутсорсинг конкурентоспособность рынок предприятия пищевой промышленности outsourcing competitiveness market food enterprises |
|
Description |
Розглянуто питання обгрунтування доцільності застосування аутсорсингу на підприємствах харчової промисловості з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності та ефективности діяльності в ринкових умовах. Рассмотрены вопросы обоснования целесообразности применения аутсорсинга на предприятиях пищевой промышленности с целью повышения их конкурентоспособности и э ффективности деятельности в рыночных условиях. Principal points of a substantiation of expediency of application of outsourcing in a production work of the food enterprises for the purpose increases of their competitiveness and efficiency of activity in market conditions are considered.
|
|
Date |
2013-05-14T14:03:52Z
2013-05-14T14:03:52Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Косарева, Т. В. Аутсорсинг-інструмент забезпечення ефективного функціонування підприємств харчової промисловості / Т. В. Косарева // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК. - 2013. – С. 158-159.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7775 |
|
Language |
other
|
|