Використання порошків моркви для виробництва вершкового масла функціонального призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання порошків моркви для виробництва вершкового масла функціонального призначення
Использование порошков из моркови при производстве сливочного масла функционального назначения Use of powders of carrots in the production of butter functionality |
|
Creator |
Сіндікаєва, Н. В.
Вашека, О. М. Рашевська, Т. О. Синдикаєва, Н. В. Вашека, О. Н. Рашевская, Т. А. Sindikaeva, N. Vasheka, O. Rashevska, T. |
|
Subject |
порошок із моркви
вершкове масло структура порошок из моркови сливочное масло структура carrot powder butter structure |
|
Description |
Досліджено вплив порошків із моркви різних способів сушіння на зміни показників структури збагаченого вершкового масла та виявлено вплив добавок на накопичення продуктів окиснення при зберіганні готового продукту. Исследовано влияние порошков моркови различной сушки на изменения показателей структуры обогащенного сливочного масла. Выявлено влияние добавок порошков на протекание окислительных процессов во время хранения готовых продуктов. The influence of different powders carrot drying indicators change the structure of enriched butter. The effect of additives on oxidative processes powders during storage ready products.
|
|
Date |
2013-11-22T08:33:05Z
2013-11-22T08:33:05Z 2005 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Сіндікаєва, Н. В. Використання порошків моркви для виробництва вершкового масла функціонального призначення / Н. В. Сіндікаєва, О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Екотропологія. Сучасні проблеми : І міжнародна науково-практична конференція, 30 травня-1 червня 2005 р.– Біла Церква, 2005.– С. 62–65.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11565 |
|
Language |
uk_UK
|
|