Запис Детальніше

Використання порошків моркви для виробництва вершкового масла функціонального призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання порошків моркви для виробництва вершкового масла функціонального призначення
Использование порошков из моркови при производстве сливочного масла функционального назначения
Use of powders of carrots in the production of butter functionality
 
Creator Сіндікаєва, Н. В.
Вашека, О. М.
Рашевська, Т. О.
Синдикаєва, Н. В.
Вашека, О. Н.
Рашевская, Т. А.
Sindikaeva, N.
Vasheka, O.
Rashevska, T.
 
Subject порошок із моркви
вершкове масло
структура
порошок из моркови
сливочное масло
структура
carrot powder
butter
structure
 
Description Досліджено вплив порошків із моркви різних способів сушіння на зміни показників структури збагаченого вершкового масла та виявлено вплив добавок на накопичення продуктів окиснення при зберіганні готового продукту. Исследовано влияние порошков моркови различной сушки на изменения показателей структуры обогащенного сливочного масла. Выявлено влияние добавок порошков на протекание окислительных процессов во время хранения готовых продуктов. The influence of different powders carrot drying indicators change the structure of enriched butter. The effect of additives on oxidative processes powders during storage ready products.
 
Date 2013-11-22T08:33:05Z
2013-11-22T08:33:05Z
2005
 
Type Other
 
Identifier Сіндікаєва, Н. В. Використання порошків моркви для виробництва вершкового масла функціонального призначення / Н. В. Сіндікаєва, О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Екотропологія. Сучасні проблеми : І міжнародна науково-практична конференція, 30 травня-1 червня 2005 р.– Біла Церква, 2005.– С. 62–65.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11565
 
Language uk_UK