Перспектива використання рослинних харчових добавок для виробництва молочних продуктів функціонального призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспектива використання рослинних харчових добавок для виробництва молочних продуктів функціонального призначення
Перспектива использования растительных пищевых добавок в производстве молочных продуктов функционального назначения The prospect of using vegetable food supplements in the production of dairy products functionality |
|
Creator |
Вашека, О. М.
Рашевська, Т. О. Вашека, О. Н. Рашевская, Т. А. Vasheka, O. Rashevska, T. |
|
Subject |
рослинні харчові порошки
вершкове масло мікронутрієнти рослинної сировини растительные пищевые порошки сливочное масло микронутриенты растительного сырья edible vegetable powders butter micronutrients vegetable raw material |
|
Description |
Наведено аналітичний огляд існуючих харчових добавок у маслоробній галузі. Показано доцільність використання порошків виготовлених із рослинної сировини методом субілмаційного сушіння. Приведені узагальнюючі результати комплексних досліджень нових видів вершкового масла із кріопорошками рослинними харчовими. Представлен аналитический обзор добавок, которые используются в маслодельной промышленности. Показано целесообразность использования порошков изготовленных с растительного сырья методом сублимационного сушения. Приведены результаты комплексных исследований новых видов сливочного масла с криопорошками растительными пищевыми. An analytical review of additives that are used in the dairy industry. Shows the appropriateness of the use of powders made with the vegetable raw material by sublimation drying. The results of studies of new of butter with the cryopowder vegetable food |
|
Date |
2013-11-25T08:01:59Z
2013-11-25T08:01:59Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вашека О. М. Перспектива використання рослинних харчових добавок для виробництва молочних продуктів функціонального призначення / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Продукты и ингредиенты. – 2005. – № 11 (20). – С. 61–62.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11606 |
|
Language |
uk_UK
|
|