Запис Детальніше

Перспектива використання рослинних харчових добавок для виробництва молочних продуктів функціонального призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспектива використання рослинних харчових добавок для виробництва молочних продуктів функціонального призначення
Перспектива использования растительных пищевых добавок в производстве молочных продуктов функционального назначения
The prospect of using vegetable food supplements in the production of dairy products functionality
 
Creator Вашека, О. М.
Рашевська, Т. О.
Вашека, О. Н.
Рашевская, Т. А.
Vasheka, O.
Rashevska, T.
 
Subject рослинні харчові порошки
вершкове масло
мікронутрієнти рослинної сировини
растительные пищевые порошки
сливочное масло
микронутриенты растительного сырья
edible vegetable powders
butter
micronutrients vegetable raw material
 
Description Наведено аналітичний огляд існуючих харчових добавок у маслоробній галузі. Показано доцільність використання порошків виготовлених із рослинної сировини методом субілмаційного сушіння. Приведені узагальнюючі результати комплексних досліджень нових видів вершкового масла із кріопорошками рослинними харчовими. Представлен аналитический обзор добавок, которые используются в маслодельной промышленности. Показано целесообразность использования порошков изготовленных с растительного сырья методом сублимационного сушения. Приведены результаты комплексных исследований новых видов сливочного масла с криопорошками растительными пищевыми.
An analytical review of additives that are used in the dairy industry. Shows the appropriateness of the use of powders made with the vegetable raw material by sublimation drying. The results of studies of new of butter with the cryopowder vegetable food
 
Date 2013-11-25T08:01:59Z
2013-11-25T08:01:59Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Вашека О. М. Перспектива використання рослинних харчових добавок для виробництва молочних продуктів функціонального призначення / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Продукты и ингредиенты. – 2005. – № 11 (20). – С. 61–62.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11606
 
Language uk_UK