Учет реальных свойств водяного пара в тепловых расчетах процессов пищевой технологии
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Учет реальных свойств водяного пара в тепловых расчетах процессов пищевой технологии
Облік реальних властивостей водяної пари в теплових розрахунках процесів харчової технології Accounting for the actual properties of water vapor in the thermal calculations of processes of food technology |
|
Creator |
Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е. Sinat-Radchenko, D. |
|
Subject |
вода
вода water водні розчини водные растворы aqueous solutions водяна пара водяной пар water vapor |
|
Description |
Отримано рівняння стану водяної пари з двома двозначними коефіцієнтами, які при тиску до 750 кПа дозволяє вести розрахунки з похибкою до 0,1%. Запропоновано формулу і дані приклади розрахунку теплот пароутворення для води та водних розчинів. Получено уравнение состояния водяного пара с двумя двухзначными коэффициентами, которые при давлении до 750 кПа позволяет вести расчеты с погрешностью до 0,1 %. Предложена формула и даны примеры расчета теплот парообразования для воды и водных растворов. An equation of state of water vapor with two double-digit odds that at pressures up to 750 kPa allows calculations with an accuracy of up to 0.1%. The formula and gives examples of the calculation of the heats of vaporization of water and aqueous solutions. |
|
Date |
2013-11-25T12:00:51Z
2013-11-25T12:00:51Z 1986 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Синат-Радченко, Д. Е. Учет реальных свойств водяного пара в тепловых расчетах процессов пищевой технологии / Д. Е. Синат-Радченко // Промышленная теплотехника. – 1982.- Т. 8, № 2. – С. 62-65.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11619 |
|
Language |
other
|
|