Запис Детальніше

Учет реальных свойств водяного пара в тепловых расчетах процессов пищевой технологии

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Учет реальных свойств водяного пара в тепловых расчетах процессов пищевой технологии
Облік реальних властивостей водяної пари в теплових розрахунках процесів харчової технології
Accounting for the actual properties of water vapor in the thermal calculations of processes of food technology
 
Creator Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е.
Sinat-Radchenko, D.
 
Subject вода
вода
water
водні розчини
водные растворы
aqueous solutions
водяна пара
водяной пар
water vapor
 
Description Отримано рівняння стану водяної пари з двома двозначними коефіцієнтами, які при тиску до 750 кПа дозволяє вести розрахунки з похибкою до 0,1%. Запропоновано формулу і дані приклади розрахунку теплот пароутворення для води та водних розчинів.
Получено уравнение состояния водяного пара с двумя двухзначными коэффициентами, которые при давлении до 750 кПа позволяет вести расчеты с погрешностью до 0,1 %. Предложена формула и даны примеры расчета теплот парообразования для воды и водных растворов.
An equation of state of water vapor with two double-digit odds that at pressures up to 750 kPa allows calculations with an accuracy of up to 0.1%. The formula and gives examples of the calculation of the heats of vaporization of water and aqueous solutions.
 
Date 2013-11-25T12:00:51Z
2013-11-25T12:00:51Z
1986
 
Type Article
 
Identifier Синат-Радченко, Д. Е. Учет реальных свойств водяного пара в тепловых расчетах процессов пищевой технологии / Д. Е. Синат-Радченко // Промышленная теплотехника. – 1982.- Т. 8, № 2. – С. 62-65.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11619
 
Language other