Об учете теплофизических свойств жидких пищевых продуктов при расчетах теплообмена
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Об учете теплофизических свойств жидких пищевых продуктов при расчетах теплообмена
Про облік теплофізичних властивостей рідких харчових продуктів при розрахунках теплообміну On account of the thermophysical properties of liquid foods in the calculation of heat transfer |
|
Creator |
Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е. Sinat-Radchenko, D. |
|
Subject |
рідкі продукти
жидкие продукты liquid products еталонна рідина эталонная жидкость reference liquid температура температура temperature |
|
Description |
Запропоновано методику наближеного визначення чисел Прандтля різних рідких продуктів при використанні водних розчинів сахарози в якості еталонної рідини і правила лінійності хіміко-технічних функцій. Дано розрахункові приклади. Предложена методика приближенного определения чисел Прандтля различных жидких продуктов при использовании водных растворов сахарозы в качестве эталонной жидкости и правила линейности химико-технических функций. Даны расчетные примеры. A method for the approximate determination of the Prandtl various liquid products using aqueous solutions of sucrose as a reference fluid and the rule of linear chemical-technical functions. Given calculation examples. |
|
Date |
2013-11-25T12:07:04Z
2013-11-25T12:07:04Z 1983 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Синат-Радченко, Д. Е. Об учете теплофизических свойств жидких пищевых продуктов при расчетах теплообмена / Д. Е. Синат-Радченко // Пищевая промышленность. – 1983. - № 29. – С. 22-24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11622 |
|
Language |
other
|
|