Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)
|
|
Creator |
Баландіна, І.С.
|
|
Subject |
План 2014
|
|
Description |
Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). / Харк. нац. у - тет. міськ. госп-ва імені О. м. Бекетова, уклад.: І.С. Баландіна – Х.: ХНУМГ, 2014
|
|
Date |
2013-11-29
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/34123/1/2014%20%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%96%D0%BD%D0%B0%20%D0%9F%D0%A0%D0%9F%D0%9D%D0%94%20%D0%9E%D1%80%D0%B3%20%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE%20%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%20%D0%B7%D0%B0%D0%BE%D1%87%D0%BD%20%D0%B1%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D1%80%20%D0%93%D0%A0%D0%A1.doc
Баландіна, І.С. (2013) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/34123/
|
|