Запис Детальніше

Розроблення методики дослідження контактної взаємодії «продукт – екструдер» в процесах пресування тіста

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення методики дослідження контактної взаємодії «продукт – екструдер» в процесах пресування тіста
Разработка методики исследования контактного взаимодействия «продукт – экструдер» в процессах прессования теста
Development of research methodology of contact interaction "product – extruder" in the dough pressing processes
 
Creator Сандул, О. О.
Сандул, О. О.
Sandul, E.
Штефан, Є. В.
Штефан, Е. В.
Shtefan, E.
Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С.
Telichkun, Yu.
Теличкун, В. І.
Теличкун, В. И.
Telichkun, V.
 
Subject екструзія
сили тертя
проекційно-сіткові методи
экструзия
силы трения
проекционно-сеточные методы
extrusion
friction forces
projection-grid methods
 
Description Досліджена взаємодія пари «продукт – екструдер» і запропонований алгоритм урахування сил тертя при русі тіста в екструдері. Процес екструдування проаналізований з використанням проекційно-сіткових методів. Визначено вплив різних умов поверхневої взаємодії на кінетику процесу екструзії. Розроблена методика визначення коефіцієнтів тертя.

Исследовано взаимодействие пары «продукт – экструдер» и предложен алгоритм учета сил трения при движении теста в экструдере. Процесс экструдирования проанализирован с использованием проекционно-сеточных методов. Определено влияние различных условий поверхностного взаимодействия на кинетику процесса экструзии. Разработана методика определения коэффициентов трения.

The interaction of "product – extruder" pair was investigated and an algorithm of accounting friction forces when the dough is moving in an extruder was proposed. Extrusion process was analyzed using a projection-grid methods. The influence of various conditions of the surface interaction on the kinetics of the extrusion process was determined. The method of friction coefficients determination has been developed.
 
Date 2013-11-29T12:56:52Z
2013-11-29T12:56:52Z
2000
 
Type Other
 
Identifier Розроблення методики дослідження контактної взаємодії «продукт – екструдер» в процесах пресування тіста / О. О. Сандул, Є. В. Штефан, Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : Шоста міжнародна науково-технічна конференція. – К.: УДУХТ, 2000. – С. 64–65.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11678
 
Language other