Розроблення методики дослідження контактної взаємодії «продукт – екструдер» в процесах пресування тіста
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення методики дослідження контактної взаємодії «продукт – екструдер» в процесах пресування тіста
Разработка методики исследования контактного взаимодействия «продукт – экструдер» в процессах прессования теста Development of research methodology of contact interaction "product – extruder" in the dough pressing processes |
|
Creator |
Сандул, О. О.
Сандул, О. О. Sandul, E. Штефан, Є. В. Штефан, Е. В. Shtefan, E. Теличкун, Ю. С. Теличкун, Ю. С. Telichkun, Yu. Теличкун, В. І. Теличкун, В. И. Telichkun, V. |
|
Subject |
екструзія
сили тертя проекційно-сіткові методи экструзия силы трения проекционно-сеточные методы extrusion friction forces projection-grid methods |
|
Description |
Досліджена взаємодія пари «продукт – екструдер» і запропонований алгоритм урахування сил тертя при русі тіста в екструдері. Процес екструдування проаналізований з використанням проекційно-сіткових методів. Визначено вплив різних умов поверхневої взаємодії на кінетику процесу екструзії. Розроблена методика визначення коефіцієнтів тертя. Исследовано взаимодействие пары «продукт – экструдер» и предложен алгоритм учета сил трения при движении теста в экструдере. Процесс экструдирования проанализирован с использованием проекционно-сеточных методов. Определено влияние различных условий поверхностного взаимодействия на кинетику процесса экструзии. Разработана методика определения коэффициентов трения. The interaction of "product – extruder" pair was investigated and an algorithm of accounting friction forces when the dough is moving in an extruder was proposed. Extrusion process was analyzed using a projection-grid methods. The influence of various conditions of the surface interaction on the kinetics of the extrusion process was determined. The method of friction coefficients determination has been developed. |
|
Date |
2013-11-29T12:56:52Z
2013-11-29T12:56:52Z 2000 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Розроблення методики дослідження контактної взаємодії «продукт – екструдер» в процесах пресування тіста / О. О. Сандул, Є. В. Штефан, Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : Шоста міжнародна науково-технічна конференція. – К.: УДУХТ, 2000. – С. 64–65.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11678 |
|
Language |
other
|
|