Запис Детальніше

Продовольча безпека як економічна складова підвищення конкурентоспроможності потенціалу підприємства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Продовольча безпека як економічна складова підвищення конкурентоспроможності потенціалу підприємства
Food security as an economical component to the increase
Of the competitive potential of enterprise
 
Creator Михайленко, О. В.
Михайленко, О. В.
Mikhaylenko, O. V.
 
Subject потенціал підприємства
продовольча безпека
ефективність функціонування
потенциал предприятия
продовольственная безопасность
эффективность функционирования
potential of the company
food safety
operational efficiency
 
Description В роботі досліджена сутність потенціалу підприємства с точки зору підвищення його кредитоспроможності та виділення рівнів продовольчої безпеки, яка суттєво впливає на процес формування та використання. досліджені основні аспекти продовольчої безпеки.
В работе исследована сущность потенциала предприятия с точки зрения повышения его кредитоспособности и выделение уровней продовольственной безопасности, которая существенно влияет на процесс формирования и использования. исследованы основные аспекты продовольственной безопасности.

This paper investigated the nature of the enterprise potential from the point of view of improving its credit ratings and the allocation of levels of food security, which significantly affects the formation and use. investigated basic aspects of food security.
 
Date 2013-11-29T12:38:48Z
2013-11-29T12:38:48Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Михайленко, О. В. Продовольча безпека як економічна складова підвищення конкурентоспроможності потенціалу підприємства / О. В. Михайленко // XXIV Міжнародний Колоквіум Інституту CEDIMES : зб. тез доп., Київ (Україна), 28 жовтня – 3 лист. 2013 р. — К.: НУХТ, 2013. — С. 54.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11676
 
Language other