Продовольча безпека як економічна складова підвищення конкурентоспроможності потенціалу підприємства
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Продовольча безпека як економічна складова підвищення конкурентоспроможності потенціалу підприємства
Food security as an economical component to the increase Of the competitive potential of enterprise |
|
Creator |
Михайленко, О. В.
Михайленко, О. В. Mikhaylenko, O. V. |
|
Subject |
потенціал підприємства
продовольча безпека ефективність функціонування потенциал предприятия продовольственная безопасность эффективность функционирования potential of the company food safety operational efficiency |
|
Description |
В роботі досліджена сутність потенціалу підприємства с точки зору підвищення його кредитоспроможності та виділення рівнів продовольчої безпеки, яка суттєво впливає на процес формування та використання. досліджені основні аспекти продовольчої безпеки. В работе исследована сущность потенциала предприятия с точки зрения повышения его кредитоспособности и выделение уровней продовольственной безопасности, которая существенно влияет на процесс формирования и использования. исследованы основные аспекты продовольственной безопасности. This paper investigated the nature of the enterprise potential from the point of view of improving its credit ratings and the allocation of levels of food security, which significantly affects the formation and use. investigated basic aspects of food security. |
|
Date |
2013-11-29T12:38:48Z
2013-11-29T12:38:48Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Михайленко, О. В. Продовольча безпека як економічна складова підвищення конкурентоспроможності потенціалу підприємства / О. В. Михайленко // XXIV Міжнародний Колоквіум Інституту CEDIMES : зб. тез доп., Київ (Україна), 28 жовтня – 3 лист. 2013 р. — К.: НУХТ, 2013. — С. 54.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11676 |
|
Language |
other
|
|