Запис Детальніше

Продукти харчування людини – значення, якість, склад, забрудненість

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Продукти харчування людини – значення, якість, склад, забрудненість
Продукты питания человека – значение, качество, содержание, загрязнение
Foodstuffs of man are value, quality, composition, muddiness
 
Creator Заєць, В. А.
Гейвич, Л. О.
Заец, В. А.
Гейвич, Л. А.
Zaets, V.
Geyvich, L.
 
Subject забруднення
викиди
підприємства
загрязнения
выбросы
предприятия
contamination
extrass
enterprises
 
Description Різноманітні забруднення потрапляють до грунту та накопичуються там в значних кількостях за рахунок викидів промислових підприємств, незадовільного видалення, обеззараження та заховання твердих та рідких господарсько-побутових відходів. Накопичення забруднень негативно впливає як на характеристики самого ґрунту, так і на характеристику харчових продуктів, що безпосередньо впливає на здоров’я людини.Разнообразные загрязнения попадают в почву и накапливаются там в значительных количествах за счет выбросов промышленных предприятий, неудовлетворительного удаления, обеззараживания и захоранения твердых и жидких хозяйственно-бытовых отходов. Накопление загрязнений негативно влияет как на характеристики самой почвы, так и на характеристику пищевых продуктов, что непосредственно влияет на здоровье человека.Various contaminations get to soil and accumulate there in fars due to the extrass of industrial enterprises, unsatisfactory moving away, disinfestation and concealment of hard and liquid service-utility wastes. The accumulation of contaminations negatively influences both on descriptions of soil and on description of food foods, that directly influences on a health man.
 
Date 2013-12-02T10:08:38Z
2013-12-02T10:08:38Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Заєць, В. А. Продукти харчування людини – значення, якість, склад, забрудненість / В. А. Заєць, Л. О. Гейвич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XХI столітті : матеріали 77-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2011р. – К., 2011. – Ч. 2 – С. 269-270.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11697
 
Language uk_UK