Запис Детальніше

Можливості зниження концентрації радіонуклідів у продуктах і рекомендації щодо режиму харчування людей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Можливості зниження концентрації радіонуклідів у продуктах і рекомендації щодо режиму харчування людей
Возможности снижения концентрации радионуклидов в продуктах и рекомендации относительно режима питания людей
Possibilities of decline of concentration of radionuklidiv are in products and recommendation in relation to mode of feed of people
 
Creator Заєць, В. А.
Мохнач, О. І.
Заец, В. А.
Мохнач, А. И.
Zaets, V.
Mokhnach, A.
 
Subject радіоактивні матеріли
забруднення
харчові продукти
радиоактивные материалы
загрязнение
пищевые продукты
radio-active materials
contamination
food products
 
Description Радіоактивні матеріали увійшли до складу Землі із самого її виникнення. Навіть людина злегка радіоактивна, бо в будь - якій живій тканині присутні сліди радіоактивних речовин. Система радіаційного моніторингу в Україні після Чорнобильської катастрофи досі не отримала належної законодавчої, нормативно-правової і, як наслідок, дієвої фінансової підтримки. Радиоактивные материалы вошли в состав Земли из самого ее возникновения. Даже человек слегка радиоактивен, потому что в будь - какой живой ткани присутствуют следы радиоактивных веществ. Система радиационного мониторинга в Украине после Чернобыльской катастрофы до сих пор не получила надлежащей законодательной, нормативно- правовой и, как следствие, действенной финансовой поддержки. Radio-active materials entered in the complement of Earth from its origin. A man is slightly radio-active even, because in be - what living fabric tracks of radionuclides are present. System of the radiation monitoring in Ukraine after the Chernobil'skoy catastrophe until now did not get proper legislative, normatively legal and, as a result, effective sponsorship.
 
Date 2013-12-02T10:01:33Z
2013-12-02T10:01:33Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Заєць, В. А. Можливості зниження концентрації радіонуклідів у продуктах і рекомендації щодо режиму харчування людей / В. А. Заєць, О. І. Мохнач // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. ІІ. - С. 746-748.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11695
 
Language uk_UK