Можливості зниження концентрації радіонуклідів у продуктах і рекомендації щодо режиму харчування людей
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Можливості зниження концентрації радіонуклідів у продуктах і рекомендації щодо режиму харчування людей
Возможности снижения концентрации радионуклидов в продуктах и рекомендации относительно режима питания людей Possibilities of decline of concentration of radionuklidiv are in products and recommendation in relation to mode of feed of people |
|
Creator |
Заєць, В. А.
Мохнач, О. І. Заец, В. А. Мохнач, А. И. Zaets, V. Mokhnach, A. |
|
Subject |
радіоактивні матеріли
забруднення харчові продукти радиоактивные материалы загрязнение пищевые продукты radio-active materials contamination food products |
|
Description |
Радіоактивні матеріали увійшли до складу Землі із самого її виникнення. Навіть людина злегка радіоактивна, бо в будь - якій живій тканині присутні сліди радіоактивних речовин. Система радіаційного моніторингу в Україні після Чорнобильської катастрофи досі не отримала належної законодавчої, нормативно-правової і, як наслідок, дієвої фінансової підтримки. Радиоактивные материалы вошли в состав Земли из самого ее возникновения. Даже человек слегка радиоактивен, потому что в будь - какой живой ткани присутствуют следы радиоактивных веществ. Система радиационного мониторинга в Украине после Чернобыльской катастрофы до сих пор не получила надлежащей законодательной, нормативно- правовой и, как следствие, действенной финансовой поддержки. Radio-active materials entered in the complement of Earth from its origin. A man is slightly radio-active even, because in be - what living fabric tracks of radionuclides are present. System of the radiation monitoring in Ukraine after the Chernobil'skoy catastrophe until now did not get proper legislative, normatively legal and, as a result, effective sponsorship.
|
|
Date |
2013-12-02T10:01:33Z
2013-12-02T10:01:33Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Заєць, В. А. Можливості зниження концентрації радіонуклідів у продуктах і рекомендації щодо режиму харчування людей / В. А. Заєць, О. І. Мохнач // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. ІІ. - С. 746-748.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11695 |
|
Language |
uk_UK
|
|