Запис Детальніше

Аналіз вибухонебезпечних ситуацій на підприємствах харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз вибухонебезпечних ситуацій на підприємствах харчової промисловості
Анализ взрывоопасных ситуаций на предприятиях пищевой промышленности
Analysis of explosive situations in the food industry
 
Creator Володченкова, Н. В.
Володченкова, Н. В.
Volodchenkova, N.
Хіврич, О. В.
Хиврич, А. В.
Hivrich, O.
Левченко, О. Г.
Левченко, О. Г.
Levchenko, O. G.
 
Subject Аварія
авария
accident
пил
пыль
dust
зерно
зерно
flour
борошно
мука
flour
охорона праці
охрана труда
labor protection
 
Description Проаналізовано: технологічні процеси, обладнання та структурні елементи харчових підприємств.
Встановлено ризики виникнення аварій (аварійних ситуацій) на підприємствах харчової промисловості залежно від специфіки функціонування. Обґрунтовано можливі небезпеки виникнення вибухонебезпечних ситуацій.
Результати рекомендуємо застосувати при розробці заходів щодо підвищення безпеки умов праці та попередження виникнення аварій (аварійних ситуацій).
Проанализированы: технологические процессы, оборудование и структурные элементы пищевых предприятий. Установлены риски возникновения аварий (аварийных ситуаций) на предприятиях пищевой промышленности в зависимости от специфики функционирования. Обоснованы возможные опасности возникновения взрывоопасных ситуаций. Результаты рекомендуем применять при разработке мероприятий по повышению безопасности условий труда и предупреждению возникновения аварий (аварийных ситуаций).
Analyzes: processes, equipment and structural elements of the food business.
Established risk of accidents in the food industry, depending on the specific operation. Reasonably possible the risk of explosions.
Results suggest use in developing measures to improve work safety and prevention of accidents.
 
Date 2013-12-02T08:43:01Z
2013-12-02T08:43:01Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Володченкова, Н. В. Аналіз вибухонебезпечних ситуацій на підприємствах харчової промисловості / Н. В. Володченкова, О. В. Хіврич, О. Г. Левченко // Ukrainian Food Journal. – 2013. – Vol. 2., Issue 3. – С. 421-428.
2304-974Х
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11688
 
Language uk_UK