Аналіз вибухонебезпечних ситуацій на підприємствах харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз вибухонебезпечних ситуацій на підприємствах харчової промисловості
Анализ взрывоопасных ситуаций на предприятиях пищевой промышленности Analysis of explosive situations in the food industry |
|
Creator |
Володченкова, Н. В.
Володченкова, Н. В. Volodchenkova, N. Хіврич, О. В. Хиврич, А. В. Hivrich, O. Левченко, О. Г. Левченко, О. Г. Levchenko, O. G. |
|
Subject |
Аварія
авария accident пил пыль dust зерно зерно flour борошно мука flour охорона праці охрана труда labor protection |
|
Description |
Проаналізовано: технологічні процеси, обладнання та структурні елементи харчових підприємств. Встановлено ризики виникнення аварій (аварійних ситуацій) на підприємствах харчової промисловості залежно від специфіки функціонування. Обґрунтовано можливі небезпеки виникнення вибухонебезпечних ситуацій. Результати рекомендуємо застосувати при розробці заходів щодо підвищення безпеки умов праці та попередження виникнення аварій (аварійних ситуацій). Проанализированы: технологические процессы, оборудование и структурные элементы пищевых предприятий. Установлены риски возникновения аварий (аварийных ситуаций) на предприятиях пищевой промышленности в зависимости от специфики функционирования. Обоснованы возможные опасности возникновения взрывоопасных ситуаций. Результаты рекомендуем применять при разработке мероприятий по повышению безопасности условий труда и предупреждению возникновения аварий (аварийных ситуаций). Analyzes: processes, equipment and structural elements of the food business. Established risk of accidents in the food industry, depending on the specific operation. Reasonably possible the risk of explosions. Results suggest use in developing measures to improve work safety and prevention of accidents. |
|
Date |
2013-12-02T08:43:01Z
2013-12-02T08:43:01Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Володченкова, Н. В. Аналіз вибухонебезпечних ситуацій на підприємствах харчової промисловості / Н. В. Володченкова, О. В. Хіврич, О. Г. Левченко // Ukrainian Food Journal. – 2013. – Vol. 2., Issue 3. – С. 421-428.
2304-974Х http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11688 |
|
Language |
uk_UK
|
|