Запис Детальніше

Organizational and managerial prerequisites to achieve food security

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Organizational and managerial prerequisites to achieve food security
Організаційно-управлінські передумови досягнення продовольчої безпеки
Les conditions organisationnelles et de gestion pour assurer la sécurité alimentaire
Организационно-управленческие предпосылки достижения продовольственной безопасности
 
Creator Струнін, В. В.
Струніна, Л. В.
Струнин, В. В.
Струнина, Л. В.
Strunin, V.
Strunina, L.
 
Subject food security
GMO
nutritional value
organization
monitoring
продовольча безпека
ГМO
поживна цінність
організація
управління
продовольственная безопасность
ГМО
питательная ценность
организация
управление
 
Description Levels, principles and basic tools of management achieving food security are considered. Розглянуто рівні, принципи та базові інструменти управління досягненням продовольчої безпеки. Рассмотрены уровни, принципы и базовые инструменты управления достижением продовольственной безопасности.
 
Publisher Strunin, V. Organizational and managerial prerequisites to achieve food security / Victor Strunin, Lesia Strunina // The XXIV International Colloquium of Institute CEDIMES, Kyiv (Ukraine) : book of Abstracts. – 28 October-3 November 2013. – K.: NUFT, 2013. – P. 37.
 
Date 2013-12-02T07:34:23Z
2013-12-02T07:34:23Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11686
 
Language en