Organizational and managerial prerequisites to achieve food security
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Organizational and managerial prerequisites to achieve food security
Організаційно-управлінські передумови досягнення продовольчої безпеки Les conditions organisationnelles et de gestion pour assurer la sécurité alimentaire Организационно-управленческие предпосылки достижения продовольственной безопасности |
|
Creator |
Струнін, В. В.
Струніна, Л. В. Струнин, В. В. Струнина, Л. В. Strunin, V. Strunina, L. |
|
Subject |
food security
GMO nutritional value organization monitoring продовольча безпека ГМO поживна цінність організація управління продовольственная безопасность ГМО питательная ценность организация управление |
|
Description |
Levels, principles and basic tools of management achieving food security are considered. Розглянуто рівні, принципи та базові інструменти управління досягненням продовольчої безпеки. Рассмотрены уровни, принципы и базовые инструменты управления достижением продовольственной безопасности.
|
|
Publisher |
Strunin, V. Organizational and managerial prerequisites to achieve food security / Victor Strunin, Lesia Strunina // The XXIV International Colloquium of Institute CEDIMES, Kyiv (Ukraine) : book of Abstracts. – 28 October-3 November 2013. – K.: NUFT, 2013. – P. 37.
|
|
Date |
2013-12-02T07:34:23Z
2013-12-02T07:34:23Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11686
|
|
Language |
en
|
|