Запис Детальніше

Вплив пульпи на якість дифузійного соку

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив пульпи на якість дифузійного соку
Влияние пульпы на качество диффузионного сока
Pulp influence on raw juice quality
 
Creator Скорик, К. Д.
Скорик, К. Д.
Skorik, K.
Хоменко, М. Д.
Хоменко, Н. Д.
Khomenko, M.
Козіцька, М. Є.
Козицкая, М. Е.
Kozitska, M.
Чупахіна, В. П.
Чупахина, В. П.
Chupakhina, V.
 
Subject бурякова стружка
свекловичная стружка
beet cossettes
пульпа
пульпа
pulp
дифузійний сік
диффузионный сок
raw juice
 
Description У статті розглянуто вплив пульпи на якість дифузійного соку. Дано три варіанти розрахунків переходу нецукрів в дифузійний сік на цукровому заводі. Показана доцільність виведення пульпи в жом. В статье рассмотрено влияние пульпы на качество диффузионного сока. Дано три варианта расчетов перехода несахаров в диффузионный сок на сахарном заводе. Показана целесообразность выведения пульпы в жом. In this article pulp influence on raw juice quality is discussed. One gives three variants of calculations of nonsugars transition into raw juice at sugar factory. It was shown appropriateness of pulp transfer into beet pulp.
 
Date 2013-12-02T09:56:39Z
2013-12-02T09:56:39Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Вплив пульпи на якість дифузійного соку / М. Д. Хоменко, К. Д. Скорик, М. Е. Козіцька (та ін.) // Цукор України – 2001. – № 5. – С. 9–10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11692
 
Language other