Вплив пульпи на якість дифузійного соку
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив пульпи на якість дифузійного соку
Влияние пульпы на качество диффузионного сока Pulp influence on raw juice quality |
|
Creator |
Скорик, К. Д.
Скорик, К. Д. Skorik, K. Хоменко, М. Д. Хоменко, Н. Д. Khomenko, M. Козіцька, М. Є. Козицкая, М. Е. Kozitska, M. Чупахіна, В. П. Чупахина, В. П. Chupakhina, V. |
|
Subject |
бурякова стружка
свекловичная стружка beet cossettes пульпа пульпа pulp дифузійний сік диффузионный сок raw juice |
|
Description |
У статті розглянуто вплив пульпи на якість дифузійного соку. Дано три варіанти розрахунків переходу нецукрів в дифузійний сік на цукровому заводі. Показана доцільність виведення пульпи в жом. В статье рассмотрено влияние пульпы на качество диффузионного сока. Дано три варианта расчетов перехода несахаров в диффузионный сок на сахарном заводе. Показана целесообразность выведения пульпы в жом. In this article pulp influence on raw juice quality is discussed. One gives three variants of calculations of nonsugars transition into raw juice at sugar factory. It was shown appropriateness of pulp transfer into beet pulp.
|
|
Date |
2013-12-02T09:56:39Z
2013-12-02T09:56:39Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вплив пульпи на якість дифузійного соку / М. Д. Хоменко, К. Д. Скорик, М. Е. Козіцька (та ін.) // Цукор України – 2001. – № 5. – С. 9–10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11692 |
|
Language |
other
|
|